Fetiță bătută crunt de mama sa și aruncată în frig! Poliția a intervenit

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/01/2020, 18:18
Fetiță bătută crunt de mama sa și aruncată în frig! Poliția a intervenit
Fetiță bătută crunt de mama sa. Sursa foto: realitateadegiurgiu.net

Incident șocant într-un sat din județul Galați, unde o fetiță de numai 7 ani a fost bătută crunt de mama ei, apoi aruncată afară în frig. Strigătele fetiței au alertat un vecin, care a mers la fața locului, apoi a sunat la 112.

Fetiță bătută crunt de mama sa și aruncată în frig

Evenimentul șocant s-a petrecut pe data de 10 ianuarie 2020, în satul Poşta, comuna Gohor, din județul Galați. O fetiță de nici șapte ani a fost bătută și aruncată dezbrăcată afară în ger, de propria mamă, scrie Adevărul.

Un vecina auzit strigătele disperate ale fetiței și a ieșit sp vadă ce se întâmplă. A rămaș șocat atunci când a găsit-o pe fetița dezbrăcată, în frig.

Fetița a fost luată de Asistența Socială

Vecinul a încercat să poarte un dialog cu părinții fetei, însă fără vreun rezultat, deoarece ambii erau în stare de ebrietate. Bărbatul a vrut să o ia pe fetiță și s-o culce cu fiica sa dar părinții au refuzat. ”Nu vreau cu mama!”, a țipat sfâșietor fetița. Vecinul a filmat însă întreaga scenă și a sunat la 112, anunțând atât Poliția, cât și Protecția Copilului.

La scurt timp după incident, vecinul care a salvat-o pe copilă a dezvăluit că fetița a fost preluată de către autorități. „Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o.

Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile”, a notat bărbatul pe Facebook.

”Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi, prin 112, de un bărbat din comuna Gohor, satul Poşta, cu privire la faptul că o femeie din aceeaşi localitate şi-a agresat fiica, o minoră de 7 ani.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că femeia respectivă se afla sub influenţa alcoolului, minora fiind găsită în curtea imobilului. În prezenţa asistentului social din cadrul primăriei Gohor, minora a fost condusă şi internată într-un centru de primire minori.

În acest caz se efectuează cercetări pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului”, a declarat, pentru Adevărul, comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×