Fenomen astronomic important în această noapte. Luna portocalie sau “Luna vânătorului” va influenţa zodiile

Dan Suta   
în Horoscop
13/10/2019, 13:21
Fenomen astronomic important în această noapte. Luna portocalie sau “Luna vânătorului” va influenţa zodiile
Luna portocalie din această seară va schimba viețile tuturor. Sursa foto: KTLA

Un fenomen important are loc în această noapte. Luna Plină în Berbec, denumită și Luna Vânătorului, va avea o culoare portocalie. Satelitul natural al Pământului se va vedea din orice colț al planetei, cu condiția ca vremea să fie favorabilă. Mai mulți nativi vor avea parte de provocări uriașe de acum înainte.

Luna portocalie și efectele fenomenului asupra zodiilor

Berbecii sunt cei mai avantajați de acest fenomen astrologic. Sunt încurajați să se implice în activități mult mai diverse. Nu este exclus să se bucure de o reconversie profesională. Taurii se liniștesc. Se rezolvă o serie de probleme de natură financiară. Apar perspective pozitive pentru ei.

Gemenii se vor afla între ciocan și nicovală. Anumite greșeli ale trecutului se vor întoarce asupra lor și își vor da seama că trebuie să schimbe placa. Racii au parte de o deschidere de orizonturi, de o adevărată revenire din punct de vedere spiritual. Luna, care este guvernatoarea lor, le aduce numai aspecte pozitive.

luna portocalie
Luna portocalie plină se va produce la ora 00:12. Sursa foto: Youtube

Balanțele, puse în situații-limită, Săgetătorii au parte de liniște și bucurii

Leii duc tot felul de bătălii interioare și sunt puși în fața unor decizii extrem de importante de luat. Fecioarele devin mai agitate din cauza Lunii Pline, dar mai pline de energie în același timp. Creativitatea lor se înalță într-un mod nemaivăzut.

Balanțele sunt puse în fața unor situații la limită, atât din punct de vedere profesional cât și sentimental. Vor face alegerea potrivită, în cele din urmă. Scorpionii fac anumite demersuri pentru a avea parte de ceea ce își doresc. E vorba despre niște planuri mai vechi, iar unele dintre ele prind contur.

Săgetătorii au parte de multe bucurii. Armonia se instalează, în sfârșit, în căminul lor. Capricornii rup o serie de bariere sociale și scapă de multe prejudecăți. Luna Plină îi face mai toleranți.

Vărsătorii, în schimb, devin ceva mai sensibili, mai pretențioși până și în cele mai banale dialoguri pe care le poartă cu cei din jur. Peștii intră într-o perioadă dificilă a vieții lor. Li se îneacă toate corăbiile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×