Femeie încătușată într-o biserică, în București! Polițiștii i-au organizat un flagrant

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 19:54
Femeie încătușată într-o biserică, în București! Polițiștii i-au organizat un flagrant
O femeie a fost prinsă în biserică, în timp ce fura din gențile enoriașilor atenți la slujbă

O femeie a fost încătușată chiar în Casa Domnului de oamenii legii din București, îmbrăcați în civil. Aceasta a fost prinsă pe loc de polițiști, după ce i-a furat portofelul unei enoriașe. Femeia, care era foarte atentă la apariția acesteia, era filiată de multă vreme de către oamenii legii.

„Credincioasa” are vârsta de 64 de ani și purta special haine negre și foarte lungi, pentru a poza la perfecție într-o enoriașă în toată regula. Din păcate, femeia încătușată în biserică era acuzată de numeroase astfel de furturi în biserică.

Femeie încătușată pe loc, în biserică! Aceasta poza într-o enoriașă

O femeie în vârstă de 64 de ani a fost prinsă prin flagrant de către polițiști. Totul s-a petrecut într-o biserică din București, în ziua de marți, 27 noiembrie. Aceasta era de o bună vreme urmărită de oamenii legii, după ce mai mult enoriași s-au plâns de diferite lucruri lipsă, imediat după ce ieșeau din Casa Domnului și a fost prinsă în momentul în care a intra într-o Casă a Domnului din Sectorul 3. Polițiștii, îmbrăcați în civili, au surprins-o chiar în flagrant pe aceasta, în momentul în care fura din geanta unei alte femei aflate la slujbă.

„S-a procedat la supravegherea femeii, aceasta fiind prinsă în flagrant, imediat după ce, în timp ce se afla într-o biserică din sectorul 3, a sustras din geanta unei femei un portofel ce conţinea o sumă de bani, aceasta fiind imobilizată de poliţişti, imediat după comiterea faptei. Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii, estimat la 600 de lei, a fost recuperat integral şi restituit persoanei în drept”, potrivit comunicatului Poliției. Femeia a fost prinsă și încătușată pe loc, fiind acuzată de furt calificat. Momentan, polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact dacă ea este și în spatele celorlalte furturi din bisericile din București.

Furt în Biserică!

Pare că furturile în biserică sunt la modă, fiind tot mai dese. Pe data de 14 noiembrie a acestui an a mai avut loc un astfel de incident. Un bărbat de 35 de ani a profitat de atenția credincioșilor la rugăciune și a sustras, de data aceasta, un obiect din alamă. Totul s-a petrecut în Cincu, comuna Voila. Furtul a fost înfăptuit în perioada dintre 24-27 iulie, de asemenea, acesta se pare că ar mai fi cauzat și un prejudiciu de 1.500 de lei, distrugând mai multe bunuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×