Feli Donose a născut! Cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/11/2018, 09:27
Feli Donose a născut! Cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă GALERIE FOTO
Feli Donose este mămică! Artista a născut o fetiţă

Feli Donose a născut în această dimineaţă, la Spitalul Universitar din Bucureşti. Cântăreaţa a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, prin operaţie de cezariană. Artista a dezvăluit deja şi numele pe are micuţa sa îl va primi la botez, şi anume „Nora Luna”.

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, ‘culeg’ de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică”, spunea artista înainte cu doar câteva zile de a-i da naştere fetiţei sale.

Feli Donose a născut o fetiţă

Feli Donose a spus şi că va fi ajutată de mama soacră în creşterea micuţei: „Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp să ne obișnuim. Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a spus cântăreaţa.

„Nora Luna” este numele pe care fetiţa lui Feli Donose îl va purta

„Tatăl fetiţei este varianta mea masculină”

Feli Donose a anunţat că este însărcinată printr-o piesă cu un mesaj emoţionant, pentru toate viitoarele mămici. Blonda a vorbit recent şi despre cel cu care trăieşte, tatăl fetiţei sale, pe nume Cătălin: „E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă“.

Felicia Donose a participat la Vocea României în 2012 şi a devenit cunoscută de atunci. Avea 101 kg, însă ambiţia şi determinarea au făcut-o să ajună la greutatea ideală înainte de sarcină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×