Categorie: Autor:

Fata lui Victor Ciorbea are un apartament de lux in Manhattan! Locuinţa este evaluată la 750000 de dolari, dar Oana o inchiriază pentru 4350 de dolari pe lună

Victor Ciorbea, cel care ocupa functia de Avocatul Poporului, este unul dintre cele mai controversate personaje ale clasei politice. Daca viata publica a lui Ciorbea este tensionata, in schimb viata sa de familie este armonioasa si lipsita de griji. Ciorbea si sotia sa, Lacramioara, locuiesc intr-o vila de 1,4 milioane de euro din Bucuresti, iar fiica lor, Oana, si-a facut un rost in SUA, acolo unde a terminat liceul si a absolvit Stiintele economice la Harvard.

Oana locuieste la New York, impreuna cu sotul ei american, si lucreaza pentru o companie de pe Wall Street. Tocmai pentru ca are o situatie financiara buna, Oana si-a permis sa-si achizitioneze un apartament in Manhattan, unul dintre cele mai exclusiviste din New York.

Pe numele Oanei Ciorbea figureaza un apartament cu o suprafata de 98 de metri patrati, estimat pe site-urile de imobiliare la 750.000 de dolari. Dupa ce Oana s-a maritat, ea a scos apartamentul la inchiriat, pretul cerut fiind de 4.350 de dolari pe luna!