Fată de 17 ani din Dolj, dispărută de trei zile. Polițiștii o caută în tot județul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 14:53
Fată de 17 ani din Dolj, dispărută de trei zile. Polițiștii o caută în tot județul
Fată de 17 ani din Dolj, dispărută de trei zile

Supărare mare într-o familie din județul Dolj, de unde a dispărut o fată de numai 17 ani! Cristiana Patricia Morăreţu este căutată de poliţiştii din Dolj, după ce a dispărut de acasă. Fata de 17 ani a plecat de la domiciliu, în urmă cu trei zile, şi nu s-a mai întors, iar părinții ei sunt disperați.

Fată de 17 ani din Dolj, dispărută de trei zile

Duminică, 26 ianuarie, poliţişti din cadrul Secția 1 Poliție Rurală Melinești, judeţul Dolj, au fost sesizaţi de un bărbat de 39 de ani, din Şimnicu de Sus, cu privire la faptul că fiica sa, Morăreţu Cristiana Patricia, a plecat în 25 ianuarie de acasă și nu a mai revenit până în prezent.

Persoanele care deţin informaţii despre adolescenta de 17 ani sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cristina Patricia Morăreţu este șatenă și are 1, 65 înălțime

Cristiana Patricia Morăreţu, în vârstă de 17 ani, are următoarele semnalmente: – înălțime 1,60 – 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr lung, şaten, ochi căprui.

La data plecării fata dispărută era îmbrăcată într-un tricou gri peste care avea o bluză verde, pantaloni de culoare albastră și pantofi sport de culoare albă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×