Fanii „Game of Thrones”, în stare de şoc. Actorul norvegian Kristofer Hivju este infectat cu coronavirus. În ce stare se află

Fanii serialului „Game of Thrones” sunt în stare de şoc. Kristofer Hivju, unul dintre actorii care au jucat în serialul de succes a fost infectat cu coronavirus.

Actorul norvegian Kristofer Hivju este infectat cu coronavirus

Kristofer Hivju, actorul norvegian care l-a interpretat pe Tormund Giantsbane în serialul „Game of Thrones” a anunţat pe Instagram că a fost infectat cu coronavirus şi că s-a autoizolat. Acesta şi-a anunţat fanii că s-a autoizolat împreună cu familia sa la domiciliu.

Suntem bine – am doar simptomele unei răceli„, a scris Kristofer Hivju în mesajul care însoţeşte o fotografie în care apare alături de soţia sa, Gry Molvaer Hivju.

Kristofer Hivju are 41 de ani

Actorul norvegian în vârstă de 41 de ani şi-a îndemnat fanii să respecte măsurile impuse de autorităţile norvegiene. Să se spele pe mâini, să ţină o distanţă de un metru şi jumătate între persoane, precum şi să respecte carantina dacă aceştia au fost infectaţi.

Împreună, putem combate acest virus şi să evităm o criză în spitalele noastre„, a subliniat Kristofer Hivju.

Un alt actor celebru care a fost confirmat ca fiind purtător de coronavirus este Tom Hanks. Actorul a aflat că este infectat cu coronavirus în timp ce se afla în Australia pentru filmări la o nouă peliculă. Acesta a anulat totul şi a plecat în SUA.

De asemenea, actorul englez Idris Elba a anunţat ieri că a fost diagnosticat cu coronavirus. Actorul a făcut anunţul pe Twitter. Şi actriţa Olga Kurylenko

Actorul britanic Idris Elba a anunţat luni, într-un mesaj publicat pe Twitter, că a fost diagnosticat cu coronavirus. Olga Kurylenko, cunoscută din filmul „Quantum of Solance” a făcut anunţul că a fost infectată cu coronavirus.

În Norvegia, ţara de baştină a actorului Kristofer Hivju, au fost depistate până în prezent nu mai puţin de 1.169 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. De asemenea, trei persoane şi-au pierdut viaţa în urma îmbolnăvirii cu coronavirus.