Fanii Andreei Bălan şi ai lui George Burcea, în lacrimi după ce s-a spus că aceştia divorţează: „Sper să reușiți să treceți peste probleme, pentru fete”

în Stiri mondene
21/02/2020, 16:19
Fanii Andreei Bălan şi ai lui George Burcea, în lacrimi după ce s-a spus că aceştia divorţează: „Sper să reușiți să treceți peste probleme, pentru fete”
Andreea Bălan ar divorţa de George Burcea

Fanii Andreei Bălan şi ai lui George Burcea sunt în lacrimi după ce s-a zvonit că aceştia divorţează. Cum cei doi sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, despărţirea lor ar fi o adevărată lovitură pentru cei care îi îndrăgesc.

Fanii Andreei Bălan şi ai lui George Burcea, în lacrimi după ce s-a spus că aceştia divorţează

Fanii Andreei Bălan şi ai soţului său George Burcea sunt dărâmaţi psihic după zvonurile de divorţ a acestora. Cum cei doi sunt unul dintre cele mai frumoaste cupluri din showbiz, ea cântăreaţă, el actor, despărţirea lor ar fi o adevărată lovitură pentru cei care îi apreciază.

Nici Andreea Bălan, nici George Burcea nu au făcut până în prezent vreo declaraţie care să îi lămurească pe fanii. Tot ce au spus nu a făcut decât să adâncească misterul divorţului.

Fanii încearcă să îi împace pe Andreea Bălan şi George Burcea

Astfel, fanii celor doi, în cazul în care aceştia s-au despărţit întradevăr, încearcă să îi împace. Oameni de bine au lăsat mesaje pe conturile celor doi de socializare.

Sper să reușiți să treceți peste probleme asta pentru fete. Pentru că ele au nevoie de o familie mai mult decât o carieră a mamei. Familia este cea mai importantă, Să nu vă despărţiţi.

Sunteţi o familie frumoasă, Tot mai sus împreună și la bine și la greu. Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreuna.

Vorbiți unde e de reparat ceva şi nu dați cu piciorul, e trist”, sunt câteva dintre mesajale transmise de fani. Zvonul divorţului a pornit de la Andreea Bălan care a şters toate comentariile soţului său de la postările familiei şi i-a dat acestuia unfollow. de asemenea, artista a transmis şi un mesaj.

Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe reţeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×