Mama Luizei Melencu face greva foamei! Protest în faţa DIICOT

Mama Luizei Melencu face greva foamei! Protest în faţa DIICOT
Monica Melencu, mama Luizei, prima fată dispărută din Caracal. Sursa foto: Digi24

Monica Melencu, împreună cu tatăl ei, au decis să meargă în această dimineaţă la DIICOT pentru a protesta într-un mod inedit.

Familia Luizei Melencu face greva foamei

Familia Luizei Melencu, prima fată dispărută din Caracal, este nemulţumită de modul în care autorităţile au gestionat lucrurile după ce s-a mai descoperit că Gheorghe Dincă a avut un complice, iar mama fetei face greva foamei în faţa DIICOT.

Conform România TV, Monica Melencu este disperată şi a anunţat că va face greva foamei. Totul se întâmplă după ce DIICOT  a emis un comunicat oficial cu privire la Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, iar familia Luizei Melencu nu a fost anunţată în acest sens.

Conform declaraţiilor avocatului, Tonel Pop, familia Luizei se afla chiar la sediul DIICOT, pentru a se interesa de mersul anchetei:

Nimic din dosar nu arăta aşa ceva. O chestie neloială, care întrece orice măsură. Noi care suntem aici, nouă nu ne-a spus nimeni niciun cuvânt.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât fetele

Suntem sfidaţi! Nu ştim dacă a abuzat-o, este o variantă. Este o anchetă de care noi habar nu avem şi urmărim cu şeful DIICOT expune tot. Noi am fi vrut să îi punem nişte întrebări lui Dincă. El nu mai vrea să dea declaraţii, vine şi le scrie în arest, după cum îi dictează.

Apoi vine la DIICOT şi vine cu declaraţiile servite! Să vă spun ca o noutate, Dincă şi-a schimbat toate declaraţiile, le-a răsturnat! El nu face faţă să dea declaraţii şi să îi punem întrebări.

A schimbat total elementele esenţiale. Nu vă pot spune exact, să vă spună de la DIICOT, pentru că pe noi ne informează ultimii. Are vreo şapte variante până acum”, a declarat Tonel Pop, de la sediul DIICOT.

Dincă va fi din nou audiat

După ce a fost descoperită o nouă pistă, anchetatorii au decis să îl interogheze din nou pe Gheorghe Dincă. Totul se va întâmpla luni, 9 decembrie, după cum scrie Antena 3 şi are legătură cu noua declaraţie a criminalului din Caracal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×