Faimosul Al Bano a făcut spectacol la Tokyo. A cântat „Felicita” în duet cu o româncă foarte îndrăgită! În ce formă este italianul la 76 de ani

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 19:27
Faimosul Al Bano a făcut spectacol la Tokyo. A cântat „Felicita” în duet cu o româncă foarte îndrăgită! În ce formă este italianul la 76 de ani
Al Bano, un artist desăvârșit care a trecut prin multe vremuri. Sursa foto: tvzap.kataweb.it

Celebrul cântăreț Al Bano a susținut un concert extraordinar la deschiderea Campionatului Mondial de judo de la Tokyo, el interpretând piesa „Felicita” alături de Irina Nicolae, soția lui Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Artistul se menține în formă la cei 76 de ani și pare că a reușit să fenteze trecerea timpului în favoarea sa. Muzicianul italian a participat la unul dintre cele mai importante evenimente sportive de la nivel mondial.

Al Bano, același mare artist și la 76 de ani

Al Bano a cântat toate melodiile care l-au consacrat ca artist internațional. A interpretat inclusiv melodia din „The Godfather”, în aplauzele românului Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. El a mai interpretat, printre altele, și melodia „Felicita” alături de Irina, soția lui Marius Vizer.

Al Bano este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Italia. Este cântăreț, actor și viticultor și s-a remarcat pe scena internațională a muzicii odată cu participarea la Festivalul Sanremo în anul 1984, unde a cântat alături de Romina Power piesa „Ci sara”.

 

Al Bano și Romina, un cuplu de mare succes în lumea muzicii

Primul lor concert în Italia avut, însă, loc abia în 2017 și a fost transmis în direct de la Arena din Verona de televiziunea RAI, iar după câteva luni a fost lansată doar în Germania și Austria compilația The very best – Live aus Verona, primul album al lui Al Bano în colaborare cu Romina Power după 19 ani de la albumul „Ancora..zugabe”. CD-ul conține 8 melodii înregistrate live la concertul din Verona dar și 4 noi înregistrări în studio.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×