Facebook interzice reclamele care promit vindecarea coronavirusului

în Stiri de ultima ora
26/02/2020, 16:08
Facebook interzice reclamele care promit vindecarea coronavirusului
Facbook interzice reclamele ce promit vindecarea coronavirusului. Sursa foto: theverge.com

Reţeaua de socializare Facebook a anunţat că au fost interzise reclamele care promit vindecarea coronavirusului. Facebook, alături de celelalte platforme de tehnologie se confruntă cu dezinnformări în ceea ce priveşte epidemia de COVID-19.

Facebook interzice reclamele care promit vindecarea coronavirusului

Reţeaua de socializare Facbook a anunţat că au fost interzise reclamele care promit vindecarea coronavirusului. Facebook, alături de celelalte platforme de tehnologie se confruntă cu dezinnformări în ceea ce priveşte epidemia de COVID-19.

Am implementat recent o politică de interzicere a reclamelor care se referă la coronavirus și sugerează urgența, cum ar fi cele care implică faptul că este o cantitate limitată, care garantează însănătoșirea sau prevenția.

Mai mulţi giganţi încearcă să producă vaccinul împotriva COVID-19

De asemenea, avem politici pentru zone precum Marketplace care interzic comportamentele similare”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

China, ţara unde a izbucnit epidemia de coronavirus, testează deja un vaccin împotriva bolii, în timp compania americană Moderna a anunţat că a re şi ea un vaccin în teste la 6 luni după ce a început să îl facă.

Acţiunile companiei au crescut, marţi, cu 15%. Dacă testele vor fi un succes vaccinul nu va ajunge imediat pe piaţă. Vor mai fi necesare obţinerea unor autorizaţii li aprobări, fapt ce ma mai dura un timp.

Şi alţte companii încearcă să facă vaccinul împotriva coronavirusului. Printre acestea se află şi giganții din industria farmacologică Johnson & Johnson și GlaxoSmithKline, care încearcă să producă vaccin împotriva COVID-19.

De asemenea, compania Gilead are un medicament care se află în teste pentru vindecarea coronavirusului. Remdesivir este medicamentul care este testat. Remdesivir a fost folosit pentru tratarea ci suuces a Ebolei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×