Categorie: Autor:

Doar în România se putea întâmpla! WC-ul unui bătrân din Botoşani a explodat sub el!

Explozie la toaletă! Incident mai puţin obişnuit la Botoşani! Un bătrân de 80 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce i-a explodat toaleta, în timp ce îşi făcea nevoile!

Bătrânul din Săveni, judeţul Botoşani, s-a dus la toaleta din curtea casei, pentru a-şi satisface nevoile fiziologice, însă a dorit să îşi aprindă şi o ţigară. În acel moment, gazele acumulate în fosa septică situată chiar sub toaletă s-au aprins de la chibritul cu care dorea să îşi aprindă ţigara, notează Monitorul de Botoşani.

O flacără imensă s-a produs instantaneu, arzându-l pe bătrân în zona inferioară a corpului.

Explozia la toaletă i-a smuls bătrânului şi sonda urinară

De parcă explozia din toaletă nu era deja foarte traumatizantă, bărbatul s-a speriat şi când a sărit de pe wc a călcat pe pe sonda urinară pe care o avea, provocându-şi un traumatism greu de imaginat. Sonda aproape că i-a fost smulsă de pe canalul urinar.

Ars şi cu dureri groaznice, bărbatul a ajuns în casă, de unde rudele au sunat imediat la 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Pacientul prezenta arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului şi era în stare de şoc după cele petrecute, mai ales şi din cauza traumatismului provocat de sonda urinară. Starea lui este destul de gravă, mai ales din cauza vârstei”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.