Explozie la o fabrică din Sudan! 16 oameni au murit şi cel puţin 90 sunt răniţi

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 17:45
Explozie la o fabrică din Sudan! 16 oameni au murit şi cel puţin 90 sunt răniţi
Explozie în Sudan! Sursa foto: Agerspres

O explozie puternică a avut loc în nordul oraşului Khartoum, din Sudan, iar cel puţin 16 oameni au murit. Alţi cel puţin 90 de oameni au fost răniţi.

16 oameni şi-au pierdut viaţa în Sudan

O uzină industrială din capitala sudaneză a luat foc, după care a explodat, rezultând o mulţime de morţi şi răniţi. Potrivit AFP, nu se ştie cauza incendiului.

Incendiul s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, iar pe cer a fost vizibil un fum negru şi dens.

La momentul intervenţiei autorităţilor, un rezervor de gaz încă era în flăcări, reprezentând un pericol imens pentru cei care au intervenit.

„Explozia a fost puternică. Mai multe maşini parcate în vecinătate au luat de asemenea foc”, a relatat un angajat al unei societăţi vecine pentru AFP, citat de Agerpres.

Autorităţile din Sudan nu au făcut publice date privind identitatea persoanelor rănite sau a celor care şi-au pierdut viaţa.

Este o zi neagră pentru cei din Sudan, iar în capitala Khartoum este decretată stare de urgenţă.

Şi un tren a explodat, în Pakistan

O altă tragedie s-a produs luna trecută în Pakistan, atunci când un tren a luat foc şi 73 de oameni şi-au pierdut viaţa. Iniţial, o explozie a avut loc, apoi a survenit şi incendiul.

În prima instanţă, s-a vehiculat că ar fi fost vorba despre un atac terorist însă cercetările ulterioare au scos la iveală faptul că totul s-a produs după ce o butelie a explodat accidental.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×