Explozie într-un apartament din Medgidia. Un bărbat a fost salvat de pompieri, apoi a luat-o la fugă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 14:20
Explozie într-un apartament din Medgidia. Un bărbat a fost salvat de pompieri, apoi a luat-o la fugă
Explozie într-un apartament din Medgidia. Sursa foto: ebservator.tv

O explozie de proporții a avut loc în urmă cu scurt timp într-un apartament din Medgidia! Un bărbat a cerut disperat ajutorul salvatorilor ajunși la fața locului, dar imediat după ce a fost salvat acesta s-a făcut nevăzut.

Explozie într-un apartament din Medgidia

Apartamentul unde a avut loc explozia a fost distrus complet de incendiul care a urmat. În plus, au mai fost afectate alte două apartamente din același bloc. Clădirea are 4 etaje, iar explozia a avut loc la etajul doi.

Pompierii i-au evacuat pe toți locatarii imobilului. Bărbatul care a cerut ajutorul pompierilor a fost salvat după ce salvatorii au întins o scară pentru ca bărbatul să poată coborî. Acesta a fugit însă imediat ce a ajuns cu picioarele pe pământ, fiind dispărut în acest moment.

Bărbatul salvat de pompieri a fugit de la fața locului

„La Medgidia intervin 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD. În momentul de față colegii au salvat o persoană din apartament. Bărbatul salvat ar fi fugit de la fața locului”, au anunțat reprezentanții ISU Constanța.

Specialiștii urmează să verifice clădirea unde a avut loc explozia pentru a se stabili dacă i-a fost afectată structura de rezistență și dacă oamenii mai pot locui în siguranță în acea clădire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×