Categorie: Autor:

Experiment DUR. Şoferii prinşi beţi la volan, obligaţi să lucreze la MORGĂ timp de 15 zile!

Poliţia şi autoritatea judecătorească din Thailanda au desfăşurat un experiment DUR. Douăzeci de conducători auto, prinşi în stare de ebrietate la volan, au fost obligaţi să facă curăţenie la o morgă timp de 15 zile. Decizia privind desfăşurarea experimentului a fost luată după ce în această ţară au murit în accidente rutiere 390 de persoane în timpul unei sărbători budiste. Jumătate din aceste decese au avut loc tocmai din cauza şoferilor beţi la volan.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Astfel, autorităţile thailandeze au decis să-i trimită pe o parte dintre cei prinşi în stare de ebrietate la volan, în scopul reeducării lor, să facă curăţenie la o morgă în care sunt aduse cadavrele oamenilor decedaţi în accidente rutiere.

„Deja în prima zi de lucru eu am văzut destule ca să renunţ să mai conduc mijlocul de transport în stare de ebrietate”, a declarat un bărbat de 25 de ani.

El a mărturisit îngrozit că cel mai dura fost să vadă durerea persoanelor apropiate celor care au murit din cauza acţiunilor unor şoferi băuţi sau din cauza faptului că ei înşişi au urcat la volan după ce au consumat alcool.

„Atâta durere deodată, într-o singură zi, nu am mai văzut niciodată în viaţă. E groaznic să mă gândesc că şi eu aş fi putut să provoc o asemenea durere altora sau să mor eu şi să-i umplu de durere pe cei dragi mie”, a mai spus tânărul.

Conform ziarului „Komchadluek”, prima zi de experiment a arătat eficienţa acestei forme de pedeapsă, chiar dacă, potrivit unor experţi, aceasta este extrem de dură.