Exatlon România 2019. Adevărul despre lacrimile faimosului Costin Gheorghe. De ce a plâns?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 20:35
Exatlon România 2019. Adevărul despre lacrimile faimosului Costin Gheorghe. De ce a plâns? GALERIE FOTO
Costin Gheorghe, în lacrimi la Exatlon! Ce l-a făcut să izbucnească în plâns?

Costin Gheorghe, coechipier al echipei Faimoșilor, a răbufnit în lacrimi în cadrul concursului Exatlon. Sportivul a impresionat o țară întreagă cu emoția transmisă, care părea o durere imensă. Sora lui, Ana Pârvulescu a explicat de ce a izbucnit în felul acesta și care este durerea care pare că îl apasă. ”A fost extrem de emoționat și nu a putut să îți controleze reacția”, au zis colegii de la Exatlon în momentul în care i-au văzut expresia.

Din păcate, totul a pornit de la divorțul de mama copilului său, care îl ține departe de micuța sportiului. Costin are 30 de ani și este fotbalist la echipa Academia Clinceni. Până acum, a activat la Gaz Metan Mediaș, Sportul Studențesc și Rapid București.  Elena Gheorghe i-a fost mereu alături și l-a susținut indiferent de situație.

Costin Gheorghe a izbucnit în lacrimi după ce a văzut o poză cu fiica lui!

Costin Gheorghe nu și-a mai putut ține lacrimile după ce a văzut o poză cu fiica lui. Din nefericire, fratele Elenei Gheorghe este divorțat de mama fetiței, motiv care îl ține departe de ea. Ana Pârvulescu, sora lui Costin, a explicat ieșirea emoțională a lui.  ”Îl cunosc foarte bine pe Costin, este o persoană sensibilă, se poate spune și așa, dar știu sigur de ce a avut o asemenea reacție. Pentru unii, poate ar fi considerată un pic prea dramatică, dar nu este deloc așa!

Costin Gheorghe și fetișa sa, Ema
Costin Gheorghe și fetișa sa, Ema

Eu cred că pentru el, acolo, în Republica Dominicană, s-a adunat foarte mult stres, oboseală și totul a fost ca o descărcare, sau mai bine zis descătușare a lui! Era legat și de Ema, dar și de ce trăiește la Exatlon, departe de casă. Sincer, mă bucur că a făcut lucrul acesta, fiindcă, de acum încolo, îi va fi mult mai ușor în concurs, eliberat, cumva, emoțional”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×