Eugen Tomac, reacție după votul privind moțiunea: “Victorie uriașă pentru Opoziție”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 15:09
Eugen Tomac, reacție după votul privind moțiunea: “Victorie uriașă pentru Opoziție”
Eugen Tomac spune că astăzi a avut loc o victorie pentru Opoziție. Sursa foto: g4media.ro

Moțiunea de cenzură dezbătută și votată astăzi, joi, 10 octombrie, a trecut. Așadar, 238 de parlamentari au votat „pentru”, 4 „împotrivă”, iar 3 voturi au fost anulate. Liderul PMP Eugen Tomac a avut o primă reacție după ce s-a afișat rezultatul dezbaterii din Parlament.

Guvernul Dăncilă a picat. Cum a reacționat Eugen Tomac

Liderul PMP a avut o primă reacție după ce Guvernul condus de Viorica Dăncilă a picat. Eugen Tomac a mărturisit că adoptarea moțiunii de cenzură este o victorie foarte importantă pentru Opoziție pentru că tocmai în acest moment a luat sfârșit epoca lui Liviu Dragnea.

„Oficial, s-a încheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au demonstrat că pot da mâna pentru viitorul acestei țări. Vor fi consultări la Cotroceni. Va urma un Guvern care să reclădească încrederea românilor”, a spus Eugen Tomac, potrivit realitateatv.net

Moțiunea de cenzură a trecut
Toți parlamentarii PMP au votat moțiunea de cenzură azi. Eugen Tomac anunța victoria încă de la primele ore ale dimineții. Sursa foto: Facebook.com

Eugen Tomac era convins că va cădea Guvernul Dăncilă

„Eu sunt convins că va trece. Se întrunesc toate condițiile pentru ca astăzi Guvernul Dragnea 3 să plece. Este o chestiune care trece dincolo de orgoliile politice. Vedeți oameni de stânga și de dreapta care și-au dat mâna pentru a scăpa țara de această năpastă. Toți parlamentarii PMP sunt prezenți, toți vor vota la vedere pentru căderea guvernului. Avem un coleg care era programat să fie operat astăzi și a solicitat pe proprie răspundere să vină și va fi adus de ambulanță. Înțelegem miza și responsabilitatea care le revine tuturor în ceea ce privește acest vot important, într-un context electoral important, și toți parlamentarii PMP sunt prezenți și vot”, a declarat Eugen Tomac înaintea votului de cenzură, scrie digi24.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×