Este sau nu în pericol căsnicia Biancăi Drăgușanu. Declarații de ultimă oră ale lui Alex Bodi

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/10/2019, 14:24
Este sau nu în pericol căsnicia Biancăi Drăgușanu. Declarații de ultimă oră ale lui Alex Bodi
Alex Bodi exclude varianta unui divorț de Bianca Drăgușanu. Sursa foto: adevarul.ro

Relația amoroasă a Biancăi Drăgușanu cu afaceristul Alex Bodi a fost presărată de-a lungul timpului de certuri și împăcări. Gurile rele spun că fosta blondă a lui Bote nu va trece peste episodul în care a fost agresată de proaspătul ei soț, dar acesta a mărturisit că relația lor este una solidă. 

Alex Bodi exclude varianta unui divorț de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil în vara aceasta, mai exact pe 1 august, când nimeni nu se aștepta la acest eveniment. După ce au petrecut o lună de miere de vis pe Coasta de Azur, cei doi însurăței au plecat separat în destinații diferite de vacanță. La momentul respectiv s-a scris că au divorțat, însă afaceristul a închis gurile rele și a spus adevărul.

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, a spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu are o fetiță cu Victor Slav
Alex Bodi vrea gemeni băieți. Bianca Drăgușanu vrea să rămână însărcinată până la Crăciun. Sursa foto: Facebook.com

Bianca Drăgușanu ar putea face cununia religioasă în primăvara lui 2020

Au apărut mai multe zvonuri cu privire la cununia religioasă a Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. După ce s-a speculat că nunta ar putea avea loc toamna aceasta fosta blondă a lui Bote a mărturisit că a amânat momentul grandios pentru primăvară pentru că nu vrea să-și murdărească rochia de mireasă. „Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ”, a spus Bianca pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre o eventuală sarcină. Blondina a mărturisit că Alex Bodi își dorește gemeni, băieți, dar ea nu știe dacă poate duce o astfel de sarcină. Vedeta a spus că ar vrea să rămână însărcinată înainte de Crăciun. „El vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul”, a completat Bianca.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×