Este punctul fierbinte de la Ferma, dar are iubit acasă! Ce spune Ioana Filimon despre bărbatul de lângă ea

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
24/03/2019, 21:17
Este punctul fierbinte de la Ferma, dar are iubit acasă! Ce spune Ioana Filimon despre bărbatul de lângă ea GALERIE FOTO
Ioana Filimon are un iubit de mai multi ani

Fanii emisiunii Ferma, de la Pro TV, au avut ocazia să o vadă pe Ioana Filimon în costum de baie. Aceștia s-au convins că a meritat pe deplin titlul de Miss Global Model of the World, la fel ca și pe cel de Miss România 2016, deoarece arată senzațional.

Ioana Filimon are o relație de câțiva ani cu un bărbat misterios

Bărbații prezenți la celebra emisiune de la Pro TV i-au dat mereu târcoale brunetei, dar nu au avut deloc succes, deoarece frumoasa concurentă are un iubit acasă la care se gândește non-stop. Ioana Filimon are o relație de câțiva ani deja. Cu toate acestea, iubitul ei a rămas încă un mister.

„Este, este cineva în viaţa mea! Relaţia nu este de foarte mult timp, acum depinde ce înţelegi prin mult timp. E bine, nu contează timpul, adică el e acolo, asta trebuie să ştie lumea că el este acolo şi că este bine. Cu simplitate şi modestie m-a cucerit. Important e să fii om, înainte de toate. Niciodată nu am avut chestia asta cu aspectul fizic. Da, are o situaţie bună. Este din Banat de acolo, de la mine de acasă. Rezistă orice, şi relaţiile la distanţă”, a spus Ioana Filimon pentru Antena Stars.

iubit Ioana Filimon
Ioana Filimon a fost eliminata de la Ferma

Ioana Filimon a făcut baie la Ferma într-un costum de baie minuscul

„Ai fost născut să câștigi, dar să fii câștigător trebuie să își propui să câștigi, să te pregătești să câștigi și să te aștepți să câștigi”, este mesajul publicat de frumoasa brunetă de 27 de ani din Timișoara, pe contul său de Instagram.

Ioana Filimon a fost personajul principal al unei scene aproape interzise minorilor! Frumoasa brunetă a făcut baie cu colegul ei Jorge. Cei doi s-au spălat reciproc, spre deliciul fanilor emisiunii Ferma. Cu această ocazie, Ioana Filimon și-a expus trupul de manechin într-un costum de baie minuscul, iar imaginația bărbaților a luat-o razna pe loc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×