Eroul de la Metrou: Ștefan Lefter a salvat de la moarte un om la Piața Sudului! Video

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
17/11/2018, 15:16
Eroul de la Metrou: Ștefan Lefter a salvat de la moarte un om la Piața Sudului! Video

Ștefan Lefter, un student din Vrancea a salvat viața unui om care încerca să se arunce în fața metroului, pe peronul din Piața Sudului. Pe imaginile postate pe Facebook de Vasile Toma, un consătean al salvatorului, se poate vedea cum tânărul cu spirit civic îl trage înapoi pe omul care se afla pe marginea peronului, într-o stare vizibilă de ebietate.

Conform martorilor aflați la stația de metrou Piața Sudului, omul spunea că vrea să se sinucidă, într-un mod extrem de brutal, lăsându-se călcat de metrou. Asta se întâmpla cu 5 secunde înainte ca metroul să ajungă în stație, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos (VIDEO). Tănărul a observat de aproape cum omul se clatină fix pe marginea peronului și n-a mai stat pe gânduri. După ce l-a tras la siguranță, eroul de la metrou l-a întrebat pe bărbat: ”Ești nebun?”.

Video. Cum l-a salvat de la moarte Ștefan pe bărbatul sinucigaș la metroul de la Piața Sudului

”Ștefan Lefter, un erou. A scăpat un om să se arunce în fața metroului! E un student de la ASE, cu domiciliul în Vrancea, localitatea Beciu! Felicitări Ștefan! Mai rar oameni că tine! Metrou Piața Sudului. Filmat de Adrian Toma”, scrie Vasile Toma, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×