Emma Zeicescu a demisionat de la TVR. Emanuela Schweninger i-a urmat exemplul

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/12/2019, 17:56
Emma Zeicescu a demisionat de la TVR. Emanuela Schweninger i-a urmat exemplul GALERIE FOTO
Emma Zeicescu părăsește echipa TVR pentru site-ul de știri gandul.info. Sursa foto: adevarul.ro

Emma Zeicescu și Emanuela Schweninger, două dintre vedetele Televiziunii Române au anunțat că demisionează din posturile pe care le ocupă. Cele două jurnaliste vor fi de anul viitor la posturi de televiziune diferite.

Jurnalistele TVR, Emma Zeicescu și Emanuela Schweninger, au demisiont

Prezentatoarea emisiunii „Ca-n viață” de la TVR, Emma Zeicescu, a demisionat și va părăsi postul la finalul anului. Același lucru l-a făcut și jurnalista specializată pe domeniul sănătății, Emanuela Schweninger, după ce a fost numită de șefa TVR Doina Gradea „cap de porc”.

Emma Zeicescu s-a alăturat echipei TVR în septembrie 2016 prezentând emisiunea „Perfect imperfect” unde a stat timp de 2 ani. Moderatoarea va prezenta ultima ediție a emisiunii „Ca-n viață” pe 20 decembrie, iar apoi va pleca la un site.

Emma se va alătura din 2020 echipei gandul.info, publicație achiziționată recent de omul de afaceri Radu Budeanu, de la Adrian Sârbu. Colega sa, Emanuela va ajunge la Observator, la Antena 1.

Cine sunt cele două jurnaliste care pleacă de la TVR

Emma Zeicescu are o experiență de peste 20 de ani în media și a lucrat timp de doi ca prezentatoare a emisiunii „Perfect imperfect”. În vara anului 2018 jurnalista a luat o mică pauză după ce a fost anchetată alături de Claudiu Popa, cel care i-a fost iubit și este tatăl copilului ei.

Cei doi au fost anchetați într-un dosar de posesie și consum de droguri după ce s-au găsit asupra lor două țigări de canabis. Se întâmpla la festivalul Summer Well, dar DIICOT a decis să claseze cazul. Acesta a fost momentul în care Emma Zeicescu a revenit la TVR la cârma emisiunii ”Ca-n viață”.

Emanuela Schweninger a ajuns în echipa TVR tot în anul 2016 după ce în trecut a lucrat la Realitatea TV și Prima TV. Jurnalista a început să prezinte încă de la vârsta de 12 ani emisiuni pentru copii la Antena 1 Slobozia. Aici Emanuela a stat timp de 8 ani.

Emanuela este jurnalista jignită de Doina Gradea după ce aceasta i-a pus o întrebare incomodă primarului Capitalei Gabriela Firea. Colegii de la TVR au sprijinit-o în acest ”scandal”, iar Emanuela a ținut să le mulțumească.

„Sunt doar un om. Mai frumos în interior decât la exterior. Un om care iubește enorm ce face. Dacă trăim într-o lume în care statul ne spune ce să publicăm înseamnă că deja nu mai existăm…” este mesajul Emanuelei Schweninger, scrie psnews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×