Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 8 noiembrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/11/2019, 19:30
Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 8 noiembrie
Vocea României Live Stream Video pe Pro TV - Ediția de vineri 8 noiembrie. Sursa foto: protv.o

Emisiunea Vocea României revine pe micile ecrane vineri, 8 noiembrie, la Pro TV, cu o nouă ediție explozivă, care poate fi văzută și live stream video online! Vineri seara, de la ora 20:30, patru concurenți luptă pentru un singur loc în etapa următoare!

Emisiunea Vocea României Live pe Pro TV – Ediția de vineri, 8 noiembrie

Knockout-urile dureroase continuă vineri, la Vocea României, cu noi concurenți determinați să dea totul pe scenă, să renunțe la emoții și să convingă antrenorii că ei sunt cei care pot ajunge cât mai aproape de marele trofeu.

Concurenții vor încerca să dea tot ce au mai bun pe scenă, în fața juraților. Unii vor reuși, alții nu. ”Omul cu care mă gândeam să merg mai departe și cine a cântat cel mai bine, nu au fost unul și același”, va spune Irina Rimes, vizibil dezamăgită.

Irina Rimes se declară fan Tudor Chirilă

Smiley a intrat în această etapă a competiției cu o voce în plus față de colegii lui, însă avantajul se va încheia în această seară când va fi nevoit să trimită în luptă nu mai puțin de patru concurenți.

Smiley va avea o misiune dificilă, deoarece toți concurenții săi vor interpreta magistral piesele pregătite. ”Dorința mea secretă era să greșiți unul dintre voi pe scenă”.

Tot în această seară, Irina Rimes va fi impresionată de alegerile muzicale pe care le va face Tudor Chirilă. Aceasta se va declara chiar fan Tudor Chirilă! ”Mie-mi plac momentele lui Tudor de anul acesta, cel mai mult”.

Cea de-a doua ediție a knockout-urilor va aduce și un nou ”furt” – unul dintre antrenori va decide să salveze unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă.

Așadar, fanii emisiunii au ce vedea și vineri seara, de la ora 20:30, deoarece se anunță un spectacol de zile mari, plin de momente tensionate și decizii importante, așa cum ne-au obișnuit producătorii Vocea României! Emisiunea Vocea României poate fi văzută și live stream online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×