Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 8 noiembrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/11/2019, 19:00
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 8 noiembrie
iUmor Live Stream Video pe Antena 1 - Ediția de vineri 8 noiembrie. Sursa foto: a1.ro

Emisiunea iUmor revine pe micile ecrane vineri, 8 noiembrie, cu o nouă ediție la Antena 1, de la ora 20:00. Mihai Bendeac se va întâlni cu un vechi prieten, cu care se știe de trei sezoane și pe care îl reîntâlnește mereu cu drag, mai ales după ce s-au și…sărutat!

Fanii emisiunii iUmor pot vedea live stream video emisiunea lor preferată, difuzată de Antena 1

Francezul Patrick Cottet revine pentru a treia oară la iUmor și îi va lăsa cu gura căscată pe jurați, ca de fiecare dată. Aceștia sunt obișnuiți cu umorul său, încă de la prima ediție. Atunci a aflat Mihai Bendeac ce fac actorii în Franța. Patrick Cottet i-a spus că artiștii francezi se sărută pe gură și chiar și-a arătat afecțiunea pentru Mihai Bendeac.

De data aceasta, Mihai Bendeac, francofon se pare, a fost cel care a vrut să îi întoarcă gestul lui Patrick în semn de apreciere. „Nu știu dacă îți amintești ce s-a întâmplat prima dată când ai venit la iUmor. Acum este rândul meu! Țin să menționez că este un obicei de la Hollywood!”, a declarat juratul înainte de a-i întoarce gestul.

Cheloo s-a arătat ”dărâmat” de momentul oferit e Bendeac

Cel mai revoltat a fost Cheloo, care nu a apreciat deloc momentul. „Sunt puțin dărâmat de gestul de prietenie dintre poporul român și poporul francez!”.

Delia îl apreciază și ea foarte mult pe artistul francez și a recunoscut că l-a invitat de câte ori a putut în spectacolele sale. „Mi se pare că omul este un munte de talent, este uriaș! De câte ori a fost la iUmor, de atâtea ori a fost și în show-urile mele. Nu cred că am avut în ultimii ani spectacole la Sala Palatului și să nu-l includ, cred că a devenit tradiție. Am să-ți spun pentru a nu știu câta oară că ești magnific, brilliant, nemaivăzut, nemaiauzit, pentru mine ești o minune, nu există cuvinte pentru a te descrie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×