Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de sâmbătă, 6 aprilie

Ana Chivu   
în Horoscop
06/04/2019, 18:03
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1, ediția de sâmbătă, 6 aprilie GALERIE FOTO
iUmor sâmbătă, 6 aprilie!

Ediția de azi, 6 aprilie, a emisiunii iUmor aduce noi momente surprinzătoare pentru jurați și nu numai. Mihai Bendeac are parte de scene terifiante. „M-au băgat în groapă şi au turnat şi pământ peste mine”, a spus actorul. Dacă de obicei pe scena show-ului au fost aduse fel și fel de baloane, cuțite, costume care mai de care mai interesante sau orice fel de recuzită, o tânără a venit la pachet cu…sicriul. Azi, la 20:00, vei fi surprins de ediția specială.

iUmor ediția de sâmbătă, 6 aprilie

Azi, sâmbătă, noi momente extreme pot fi văzute la Antena 1, de la orele 20:00.  Mihai Bendeac este uimit de o tânără care vine cu un sicriu. La vederea obiectului de pe scenă, actorul nu se mai poate stăpâni, așa că se apropie de obiect amintindu-și de o altă experiență asemănătoare.

„Eu am mai stat în sicriu, mi s-a pus și capacul, m-au băgat în groapă și au turnat și pământ peste minec, a povestit Mihai Bendeac și l-a „probat” și pe acesta în ciuda protestelor Deliei. Reacțiile colegilor și telespectatorilor sunt de-a dreptul de neimaginat.

iUmor, ediția de azi, 6 aprilie
iUmor, ediția de azi, 6 aprilie

Florin Siriac aka Groparul, surpriza din sezonul 6

”Nu a existat niciodată în istoria iUmor, cel puțin din punctul meu de vedere, o asemenea răsturnare de situație, ca în cazul acestui băiat. Orice l-ai fi întrebat, avea un mod extraordinar de a-ți răspunde! E o specie ciudată de umor involuntar”, a mărturisit Mihai Bendeac. Abia după aproape o jumătate de oră în care a stat pe scenă, cei trei jurați l-au lăsat cu greu să plece, dar cu trei voturi de DA. Acesta a fost mai sincer decât niciodată și s-a simțit excelent pe scena de la iUmor, lucru care s-a văzut încă de la primul pas pe care l-a făcut și de la primul dialog cu jurații.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×