Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediţia de miercuri, 22 mai

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/05/2019, 20:17
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV –  Ediţia de miercuri, 22 mai GALERIE FOTO
Câștigătorul premiului din ,,Ferma - Un nou început” este Marius Crăciun? Sursa foto: protv.ro

Emisiunea ,,Ferma – Un nou început”, difuzată la Pro TV, este pe ultima sută de metri. Șase concurenți au rămas în lupta pentru premiul cel mare, iar săptămâna aceasta vom afla cine primește titlul de fermierul anului, precum și premiul de 50.000 de euro.

,,Ferma” poate fi vizionată live pe data de 22 mai, la Pro TV

Emisiunea ,,Ferma – Un nou început” este aproape de final. După ce au muncit cot la cot timp de trei luni, cei șase concurenți mai au de petrecut în ferma din Caraș – Severin doar câteva zile până la marea finală. Semifinaliștii show-ului Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun luptă pentru premiul cel mare de 50.000 de euro și pentru titlul de fermierul anului.

Concurenții rămași în joc în ferma din județul Caraș – Severin au fost vizitați în ediția de marți, 21 mai, de familii și au fost încurajați. Revederea a fost una încărcată de emoții. Duelul pentru rolul de fermir șef s-a dat în prezența membrilor familiilor.

Fermierul anului va pleca acasă cu 50.000 de euro, dar nici restul colegilor săi nu vor pleca acasă cu buzunarele goale. Concurenții au primit o sumă de bani pentru fiecare săptămână pe care au petrecut-o în Fermă. Se pare că, cei care au încasat cei mai mulți bani sunt Brigitte Năstase, Geanina Ilieș și Cătălin Moroșanu.

Marea finală din Ferma se apropie de final
Doar șase concurenți au mai rămas în lupta pentru titlul de fermierul anului
Sursa foto: protv.ro

Cine este concurentul favorit pentru titlul de fermierul anului?

Încă de când s-au încheiat filmările din județul Caraș – Severin, de la Ferma, au și apărut în mass -media informații conform cărora ultimul duel se va da între Cătălin Moroșanu și sportivul Marius Crăciun. Se pare că, sportivul este fericitul câștigător al premiului cel mare. Mulți au rămas surprinși când Marius Crăciun a câștigat în favoarea lui Moroșanu, mai ales că, acesta din urmă este o fire tăcută și liniștită.

,,M-a schimbat puțin experineța din fermă pentru faptul că, vor știi cum să gestionez timpul când voi ieși afară și cu oamenii.”, a declarat sportivul în timpul șederii sale în fermă.

Emisiunea ,,Ferma – Un nou început” poate fi vizionată în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, pe Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×