Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 23 aprilie

O nouă ediție Ferma începe marți, 23 aprilie, la Pro TV, de la ora 21:30. Urmărește Live noile contradicții dintre Bigitte și Florin Pastramă, dintre cele două grupuri: bandiți și fermieri, noile tensiuni, strategii, dar și duelul pentru funcția de fermier-șef.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, marți, 23 aprilie

În săptămâna ce a trecut, stăpân pe moșie a fost Cătălin Zmărăndescu, rivalul lui Cătălin Moroșanu, care a pus la cale un plan ce i-a și ieșit. Strategia sa avea ca scop eliminarea ”creierului” fermierilor, Silviu Țolu, cel mai bun prieten din show al lui Moro. Modelul a fost înfrânt de Kamara într-un duel de forță, lăsând în urma lui durere și răzbunare în inima luptătorului care i-a stat mereu alături, Cătălin Moroșanu.

De când a auzit că numele celui care va pleca acasă din competiție este al celui mai drag om, Moroșanu a jurat că îl va lua la duel pe Zmărăndescu, pentru a face liniște în Fermă. În această seară, va avea și această ocazie, lucru surprinzător și pentru el. Izolați în creierii munților de mai bine de 12 săptămâni și prinși în activitățile de la fermă, dar și în propriile orgolii, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan le oferă concurenților un moment departe de cabana cea de toate zilele, o vizită la grădina Zoologică din Reșița, care îi va destinde complet.

Duelul se mută la grădina Zooologică din Reșița!

Cătălin Moroșanu ar putea fi lăsat fermier-șef de Silviu Țolu

Ce nu le trece prin minte aspiranților la marele premiu este că, de fapt, gazdele emisiunii vor muta duelul la ZOO, în fața leilor și a gheparzilor. De asemenea, în seara de marți se va afla și cine va fi propus drept fermier-șef, ce se va lupta ulterior pentru această poziție.

De când amicul său, Silviu, a părăsit competiția, Moroșanu a jurat că îl va scoate pe Zmărăndescu din Fermă

Luând în considerare că Silviu și Moroșanu erau foarte buni prieteni, fermierii se așteaptă ca ”Moartea din Carpați” să fie cel pe care modelul l-ar fi propus să preia cârma Fermei. Totodată, seara va deveni mai interesantă și pentru că vestitul luptător de K1, Zmărăndescu, își recunoaște greșelile și își cere iertare în fața fermierilor.