Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 21 mai

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/05/2019, 20:35
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de marți, 21 mai GALERIE FOTO
Emisiunea ferma live 22 mai

Ediția de marți, 21 mai, a emisiunii Ferma poate fi urmărită Live pe Pro TV, de la ora 21:30! Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum mai decurg lucrurile în Fermă, unde tensiunea a ajuns la cote înalte, chiar dacă au mai rămas doar câțiva concurenți.

Emisiunea Ferma poate fi văzută live pe data de 21 mai, la Pro TV

În ultimele episoade, Otniela a fost luată în balon de aproape toți concurenții, deși aceasta a fost fermier-șef. Mai toate ordinele sale au fost contestate de concurenți, iar discuțiile în contradictoriu au fost la ordinea zilei. Cele mai tari ”meciuri”, le-a avut cu Cătălin Zmărăndescu, care la un moment dat i-a spus Otnielei ”hai, pune-ți botniță”.

Otniela s-a declarat însă mulțumită de mandatul său. Una peste alta, frumoasa blondă a recunoscut că a întâmpinat greutăți la început, însă s-a lucrat în echipă, într-un final. „Nu consider că mandatul meu s-a început cu stângul, consider că s-a început cu ideea de a NU fi eu Fermier Şef!” Aceasta este fraza prin care însăşi Otniela rezumă mandatul ei, primul mandat al unui Bandit la şefia Fermei.

Emisiunea ferma live 22 mai
Emisiunea ferma live 22 mai

Otniela, primul fermier șef din rândul Bandiților

În prima etapă a mandatului, mulţi i s-au împotrivit, iar Otniela a avut de furcă. Pe parcurs însă s-au mai dat pe brazdă, aşa cum insuşi Moroşanu explică: ne-am reglat în cele din urmă, am zis să muncim, pentru că suntem deasupra ideii de a sabota”.

Se poate spune că cea mai mare realizare a Otnielei în acest mandat e tocmai reuşita de a-i vedea pe fermieri lucrând ca o echipă, asta după ce iniţial unii s-au împotrivit cu vehemenţă şi nu au ascultat nicio directivă. Deşi la final nu au primit decât nouă monede pentru munca lor, din cele zece câte ar fi putut avea, acest curs al lucrurilor poate fi considerat un plus pentru Otniela, mai ales în condiţiile tensioate din Fermă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×