Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 14 mai

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/05/2019, 20:15
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 14 mai GALERIE FOTO
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 14 mai

Emisiunea ”Ferma” vine pe micile ecrane cu o nouă ediție, marți, 14 mai, de la ora 21:30. În această seară, concurenții vor depăna povești, strategiile își vor face loc și ele, dar cei care au stat timp de 44 de episoade în creierii munților vor avea o surpriză de zile mari.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 14 mai. Se anunță noi tensiuni, alegerea fermierului șef, dar și o vizită care va calma spiritele

Mihaela Rădulescu își va petrece o noapte alături de concurenți! Decizia gazdei emisiunii de a fi alături de vedete vine în urma faptului că tensiunile cresc din ce în ce mai tare și niciunul dintre ei nu mai încearcă măcat să liniștească spiritele, astfel că o nouă persoană în fermă speră să aducă o nouă energie, chiar dacă este vorba doar despre câteva ore. Cât timp va sta în fermă, Mihaela a promis că le va pregăti celor șapte supraviețuitori două prăjituri, micul dejun și că se va juca Adevăr și provocare, unde va răspunde cu sinceritate tuturor întrebărilor incomode.

Deși Mihaela Rădulescu mai calmează puțin spiritele cu jovialitatea ei, Otniela este persoana non grată în gașca cea mai numeroasă, cea a fermierilor, din bandiți rămânând doar ea și Florin Pastramă. Niciun concurent, cu Moroșanu cap de listă, nu îi mai adresează o vorbă blondinei, începând astfel un război psihologic cu ea, chiar dacă înainte aveau planuri mari, dorind să o introducă în grupul fermierilor.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de marți, 14 mai
Fotografie surprinsă în momentul duelului Otnielei împotriva lui Brigitte

Fermierii au început un joc psihologic cu Otniela după duelul câștigat împotriva lui Brigitte

Așadar, după duelul câștigat împotriva lui Brigitte, nu se știe dacă va reuși să facă pace cu ce rămași în fermă. De asemenea, în această seară, de la ora 21:30, se va afla și cine va ocupa locul de fermier șef și dacă el va reuși să schimbe aerul în fermă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×