Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 4 aprilie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/04/2019, 21:30
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 4 aprilie GALERIE FOTO
Emisiunea Ferma poate fi vazuta live pe Pro tv, pe data de 4 aprilie

Emisiunea Ferma revine Live pe Pro TV cu ediția de joi, 4 aprilie! Fanii emisiunii vor vedea urmările pe care le-a avut intrarea în Fermă a surorii Claudiei Pavel. Aceasta însă nu a rezistat decât o noapte, după care a fost descalificată de producării emisiunii.

Emisiunea Ferma poate fi văzută live, pe 4 aprilie, la Pro TV

Brigitte Sfăt a avut un șoc când pe ușă și-a făcut apariția Paula, sora Claudiei Pavel. Însetată de răzbunare însă, aceasta a făcut niște greșeli capitale și a fost scoasă din celebra emisiune după doar o noapte petrecută alături de concurenții de la Ferma.

Paula Pavel i-a adus acuzații grave Brigittei Sfăt, pe care a acuzat-o că a otrăvit-o pe sora sa mai mică, Claudia Pavel. Femeia a spus că sora ei s-a simțit foarte rău imediat după ce a fost eliminată de la Ferma și a acuzat-o pe Brigitte Sfăt că a otrăvit-o cu picături de ochi, după certurile pe care le-a avut cu ea.

Paula Pavel si-a scos lavaliera de mai multe ori, pentru a o ameninta pe Brigitte Sfat

Paula Pavel a fost eliminată după doar o noapte la Ferma

Brigitte Sfăt a acuzat-o pe Claudia Pavel că s-a culcat cu unul dintre foștii ei soți, care a murit în urmă cu ceva timp. Mai mult, după spusele fostei soții a lui Ilie Năstase, totul s-ar fi petrecut atunci când Claudia Pavel era încă minoră și cânta în trupa Candy.

Paula Pavel a amenințat atunci că o va da în judecată pe Brigitte Sfăt pentru toate aczațiile aduse surorii sale. Acum, Paula i-a spus direct lui Brgitte Sfăt că a intrat în emisiune doar pentru a o discredita. Sora Claudiei Pavel și-a scos de mai multe ori lavaliera, fapt interzis de regulamentul emisiunii. Așadar, Paula Pavel nici nu a apucat bine să-și despacheteze bagajul că a și fost eliminată de la celebra competiție.

Mai mult, ceilalți concurenți s-au oferit să o ajute să-și strângă bagajele, doar pentru a scăpa mai repede de ea de la Ferma. Emisiunea Ferma poate fi urmărită în fiecare seară de marți, miercuri și joi, pe Pro TV, cu începrere de la orele 21:30.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×