Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 18 aprilie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 18 aprilie GALERIE FOTO
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 18 aprilie

O nouă ediție Ferma începe joi, 18 aprilie, la Pro TV, de la ora 21:30. Urmărește Live noile contradicții dintre Brigitte și Florin Pastramă, tensiuni, strategii, dar și evoluția concurenților abia intrați în show.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, joi, 18 aprilie

În această săptămână, cel rămas stăpân pe moșie a fost Cătălin Zmărăndescu. După ce luptătorul a fost la duel cu Moroșanu și a ieșit învingător, a urmat un adevărat șoc pentru toți concurenții. Majoritatea au fost nemulțumiți de dictatura din casă, însă au trbeuit să se conformeze. În ediția anterioară, din data de 17 aprilie, fostul bodyguard al lui Becali, a ales și concurentul care își pune la bătaia ”viața” în Fermă. Este vorba despre Silviu Țolu, amicul lui Moroșanu.

Modelul este nevoit să doarmă acum în cocioaba servitorilor, în seara aceasta urmând să-și aleagă și un coleg de cameră. Până în acest moment, Zmărăndescu nu s-a declarat fan unui grup, nu și-a spus strategiile, dar a avut grijă să-și ”amețească” toți colegii, așa că și alegerea servitorului din săptămâna lui a fost uluitoare. De altfel, la masa supraviețuitorilor din munți, care nu este deloc una a tăcerii, luptătorul de Kickboxing a afirmat că dorește să ajungă în finală și să câștige marele premiu fără a se alia cu cineva.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 18 aprilie
Silviu Țolu, trimis la duel de Zmărăndescu

Zmărăndescu este blamat de fanii emisiunii pentru atitudinea sa

O altă schimbare ori o rază de lumină care a revenit în Fermă este Ioana Filimon, prezență care i-a încântat pe Moroșanu și Silviu, ei 3 împărtășind aceleași principii despre ce înseamnă Ferma și cum trebuie ”jucată”. La brațul ei a intrat în show și Matei Negrescu, model, actor și fostă ispită la Insula Iubirii, care a pus deja ochii pe Otniela. În timpul în care a lipsit Ioana, s-au făcut multe schimbări, printre care și venirea luptătorului, fosta Miss România declarându-se șocată. „A fost un șoc să îl văd pe Cătălin, mai ales că avem doi luptători aici. Cred că o să iasă scântei”, a spus Ioana Filimon.

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV – Ediția de joi, 18 aprilie
Imagine din momentul în care cei doi urași ai Fermei se luptau

Iar dacă bruneta a fost încântată de venirea luptătorului în emisiune, fanii…nu, blamându-l pentru că l-a ales pe Silviu, dar și pentru atitudinea sa. „Afară cu Zmărăndescu….A încălcat regulamentul. Propun să votăm cine este pro și cine este contra. Așa cum Ioana a venit înapoi prin voturi, așa să îl descalificăm pe Zmărăndescu tot prin voturi/ Nu are pic de caracter, nu are principii, nu are respect”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor reality-show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×