Emisiunea fenomen Bravo, ai stil revine pe micile ecrane. Vedetele sunt luate în vizor

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/12/2019, 16:46
Emisiunea fenomen Bravo, ai stil revine pe micile ecrane. Vedetele sunt luate în vizor
Ilinca Vandici, nerăbdătoare să înceapă sezonul 6 din emisiunea Bravo, ai stil. Sursa foto: kanald.ro

Emisiunea „Bravo, ai stil”, difuzată la Kanal D, își va deschide porțile pentru un nou sezon. Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului vestimentar, abia așteaptă să le cunoască pe concurentele care vin din lumea showbiz-ului autohton.

Bravo, ai stil revine la Kanal D cu un nou sezon incendiar

Producătorii unicul reality show „Bravo, ai stil” au anunțat că în curând va apărea pe micile ecrane un nou sezon. Al șaselea sezon este pregătit să inspire o țară întreagă prin eleganță, rafinament și atitudine.

„Bravo, ai stil! – Celebrities” vine cu o surpriză uriașă în ceea ce privește selecția concurentelor. Cea mai nouă generație de concurente va fi axată pe vedetele din țara noastră. Așadar, celebritățile se vor afla în lumina reflectoarelor.

Ilinca Vandici este nerăbdătoare să revină pe platoul de filmare

Ilinca Vandici, prezentatoarea celor cinci sezoane ale emisiunii de la Kanal D, abia așteaptă să revină pe platoul de filmare și să le cunoască pe concurente.

„Mi-a fost foarte dor de  Bravo, ai stil!, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici, scrie kanald.ro.

Celebritățile care vor lua parte la show sunt obișnuite cu lumea stylingului și a interacțiunii cu fanii, dar vor trebui să demonstreze că au ambiție și sunt pregătite pentru o provocare inedită. Concurentele trebuie să ducă competiția la un alt nivel.

Cei trei jurați vor avea un rol foarte greu pentru că vedetele sunt familiarizate cu aparițiile, sunt îndrăznețe și sunt consțiente de puterea lor de convingere. Cu siguranță, ediția cu numărul șase va fi o adevărată bătălie a stilului.

Cine sunt concurentele care au câștigat edițiile trecute

Emisiunea s-a impus încă de la primul sezon și a format mai multe persoane atât în social media, cât și legat de stil. Show-ul a uimit de la un sezon la altul, iar printre concurentele care au câștigat se numără Cristina Mihaela Dorobanțu, Silvia Popescu, Marisa Paloma și Iuliana Doroftei.

Ultimul sezon a fost câștigat de Elena care a primit titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul în valoare de 100.000 de lei.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×