Emisiunea Bravo ai Stil pe Kanal D – ediția de sâmbătă, 18 mai

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/05/2019, 21:36
Emisiunea Bravo ai Stil pe Kanal D – ediția de sâmbătă, 18 mai GALERIE FOTO
Ediția de sâmbătă, 18 mai, de la 23:00 aduce surprize și răsturnări de situație Sursa foto: Google.com

Emisiunea ,,Bravo, ai stil” a ajuns la sezonul cu numărul 5. În seara aceasta, are loc Gala – Carnaval, de la ora 23:00, la Kanal D. Fetele aspirante la titlul de cea mai stilată femeie din România sunt gata să îți etaleze abilitățile stilistice și creative pentru a impresiona cei trei jurați: Cătălin Botezatu, Ramona Bădulescu și Maurice Munteanu. Prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici promite răsturnări de situație și momente de neuitat.

,,Bravo, ai stil” live Stream Online pe Kanal D, gala de sâmbătă 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 23:00, pe Kanal D, are loc Gala – Carnaval. Moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici alături de cei trei jurați Cătălin Botezatu, Ramona Bădulescu și Maurice Munteanu caută cea mai stilată femeie din România. Gala din seara aceasta va fi una foarte colorată și este gala cea mai așteptată din acest sezon. Totodată, în seara aceasta va fi Gală eliminatorie, iar telespectatorii vor avea ultimul cuvânt.

Cea care va ieși în evidență în Gala – Carnaval este Irina. Fata i-a lăsat cu gura căscată pe jurați cu un moment artistic inediat din care a făcut parte și o cușcă. Cușca este piesa de rezistență, dar nici ținuta nu este mai prejos. Momentul a fost apreciat de jurați, iar Raluca Bădulescu a rămas surprinsă de apariția Irinei. “Dragă, cred că înregistrăm o premieră în acest sezon. Este pentru prima oară într-o Gală, când o văd pe Irina cu o ținută perfectă și cu un număr perfect. M-a dat pe spate!”, a spus jurata.

,,Nu trebuie neapărat să faci wow când poți să faci woooow”, spune Cătălin Botezatu. În culise, se încing spiritele între concurente. Fetele ambițioase, înarmate cu stil și atitudine, venite din toate părțile țării, dar și din străinătate se ceartă ca la ușa cortului și își aduc acuze care mai de care. Gala aduce foarte multe surprize și răsturnări de situație.

Concurentele dau totul pentru titlul de cea mai stilată femeie din România
Irina, apariție inedită în gala Bravo, ai stil
Sursa foto: Facebook.com

Jurații au preferatele lor

Întrebat care sunt fetele preferate din cadrul emisiunii ,,Bravo, ai stil”, un top 3 fete cu care ar colabora, Cătălin Botezatu a răspuns fără ezitare: ,,Alina, care este foarte frumoasă, genul de tipă fatală. Apoi Silvia, nebunia Silviei este așa constructivă”. Ultima fată din top 3 este Marisa. ,,Marisa nu am uitat… o voi ajuta. I-am promis asta cât de curând. I-am promis că o s-o ajut, să prezinte alături de mine pe un catwalk, dacă nu internațional, măcar național”.   

Raluca Bădulescu a spus că, concurenta care i-a câștigat simpatia din toate cele cinci sezoane ale emisiunii ,,Bravo, ai stil”, este Cristina Mihaela. ,,Cristina Mihaela mi-a plăcut enorm, m-a inspirat cu foarte multe ținute pe care le poartă. Datorită ei să știți că mi-am cumpărat două perechi de pantofi… bine, nu că nu le-aș fi avut, erau clasice, două perechi de Louis Boutan: unii din lac nude și unii din lac negru. Aveam amândouă variantele, dar nu le aveam din lac. Normal că și Silvia, dar Silvia nu este apropiată, adică este un stil mai teatral”.

Silvia Popescu a fost desemnată cea mai stilată femeie din România în sezonul 1. Iuliana și Cristina Mihaela au fost și ele câștigătoar, dar în sezoane diferite. Cine credeți că va câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×