Categorie: Autor:

Donald Trump, făcut praf la el în ţară! Un cunoscut rapper l-a făcut chiar şi „bătrânel rasist” GALERIE FOTO şi VIDEO

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, făcut praf de Eminem la decernarea premiilor BET Hip Hop de marţi noaptea. Hip hoperul american s-a dezlănţuit într-un freestyle de 4-5 minute! L-a făcut în toate felurile pe preşedintele SUA, chiar şi „bunic rasist”. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Rapperul de la Detroit, care l-a ironizat pe Donald Trump şi înaintea alegerilor, în „Discursul campaniei” de nouă minute din 2016, şi în „No Favor”, al lui Big Sean, a criticat în trecut suporterii Trump, dar de data aceasta a făcut un pas înainte. A avut un mesaj pentru proprii săi fani care îl admiră şi pe Donald Trump. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Eminem despre Donald Trump: îi cedează fanii săi!

„Şi orice fan al meu care este susţinător al lui, am trasat o linie în nisip. Sunteţi fie pentru sau împotriva, şi dacă nu vă puteţi decide cine vă place mai mult şi sunteţi nehotărâţi lângă cine să rămâneţi, o voi face eu pentru voi” a spus cântăreţul, arătându-le degetul mijlociu fanilor săi care îl admiră şi pe preşedintele american.

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III – cunoscut sub numele Eminem – şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa „Lose Yourself”, la categoria „cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy şi a lansat opt albume de studio.