Emily Ratajkowski, femeia cu cel mai frumos bust natural din lume, costum de baie inedit. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/10/2019, 15:35
Emily Ratajkowski, femeia cu cel mai frumos bust natural din lume, costum de baie inedit. FOTO GALERIE FOTO
Emily Ratajkowski surprinde din nou. Sursa foto: telegraph.com

Emily Ratajkowski, femeia cu cel mai frumos bust natural din lume, nu se dezminte. Modelul în vârstă de 28 ani s-a relaxat la o piscină din Miami și nu a putut rata ocazia de a pune din nou pe jar imaginația admiratorilor săi de sex masculin, purtând o piesă vestimentară pentru care doar femeile cele mai îndrăznețe ar putea să opteze.

Femeia cu cel mai frumos bust natural, costum de baie incendiar

Mai concret, top modelul american născut în Marea Britanie a ales un costum de baie provocator și foarte decupat în zona intimă, spre deliciul paparazzilor de peste ocean care au fotografiat-o din toate unghiurile, imaginile devenind în scurt timp virale pe rețelele de socializare. În plus, Emily s-a accesorizat cu  o pălărie cu imprimeu de leopard, cu ochelari de soare și bijuterii din aur.

Extrem de activă în mediul online, frumoasa brunetă are grijă să-și răsfețe periodic fanii cu postări incendiare, iar aceștia o răsplătescu cum se cuvine, asaltând-o, pur și simplu cu like-uri și comentarii în care îi complimentează fizicul de invidiat.

Celebrul model a atras toate privirile la piscină. Sursa foto: telegraph.com
Celebrul model a atras toate privirile la piscină. Sursa foto: telegraph.com

Lebron James a fost eclipsat de Emily Ratajkowski

Mare iubitoare de baschet, Emily Ratajkowski nu ezită să meargă la meciurile echipei sale favorite LA Lakers, spre încântarea celorlalți spectatori, care uită chiar și de Lebron James, pentru că- nu-i așa?, este imposibil să-i reziști lui Emily, mai ales când superbul top model optează pentru tot felul de ținute incendiare.

Emily Ratajovski nu este doar un model de succes, ci și o actriță foarte talentată. A devenit celebră în urma  apariție în videoclipul provocator pentru “Blurred Lines” al lui Robin Thicke. De atunci, viața i s-a schimbat radical, ajungând să joace în filme precum  „We Are Your Friends”, “I Feel Pretty” și “In Darkness”. Fizicul perfect a făcut-o faimoasă și i-a adus milioane de followeri pe Instagram care îi apreciază postările în fiecare zi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×