Emil Rengle a câștigat 120.000 de euro la „Românii au talent”, dar încă nu s-a atins de ei. Vrea să își cumpere o casă

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/10/2019, 10:51
Emil Rengle a câștigat 120.000 de euro la „Românii au talent”, dar încă nu s-a atins de ei. Vrea să își cumpere o casă
Emil Rengle a câștigat 120.000 de euro, dar nu a cheltuit niciun cent. Sursa foto: Instagram

Emil Rengle, unul din cei mai cunoscuți câștigători ai show-ului Românii au talent, nu s-a atins de marele premiu nici până în ziua de azi. Juratul de la emisiunea „Îmi place dansul” de la Kanal D a câștigat 120.000 de euro și are un plan cu acești bani. Dansatorul și coregraful a dezvăluit în ce va investi.

Emil Rengle vrea să își cumpere o casă din banii câștigați

Mulți ar fi crezut că Rengle va cheltui rapid banii, mai ales că este pasionat de modă. Ei bine, surpriză! Artistul nu a cheltuit nici măcar un euro pe accesorii, petreceri sau îmbrăcăminte. Dansatorul din Oradea a spus că vrea să își cumpere o casă din banii pe care i-a luat de la PRO TV.

„Banii câștigați sunt încă într-un cont, puși deoparte, îmi doresc ca, la un moment dat, să investesc acești bani în ceva ce mă face cu adevărat fericit. S-ar putea ca asta să fie o locuință aici, în România. Deocamdată, nu am avut timp să fac acest pas, toate la timpul lor”, a declarat Emil Rengle, conform libertatea.ro.

emil rengle
Rengle face parte din juriul de la Îmi place dansul, de la Kanal D. Sursa foto: Instagram

Rengle: „În haine investesc în mod obișnuit”

„În haine investesc în mod obișnuit, pentru că îmi place foarte mult să mă exprim prin haine. Cred că și aici se nimerește foarte bine motto-ul meu în viață: dar dacă mâine nu aș mai fi, astăzi mi-a plăcut de mine, am făcut ceea ce mi-a plăcut. Și atunci, dimineața când mă îmbrac, aleg o ținută care să mă facă fericit că astăzi am putut să fiu eu, să mă exprim prin haine așa cum m-am simțit eu bine”, a mai spus artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×