Emag a anunțat când dă startul la Black Friday 2018. Toate celelalte magazine îi vor urma exemplul

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/10/2018, 13:55
Emag a anunțat când dă startul la Black Friday 2018. Toate celelalte magazine îi vor urma exemplul
Black Friday 2018 se apropie

CEO-ul eMag a anunțat public data organizării zilei de Black Friday pentru 2018. Compania a ales pentru anul acesta data de 16 noiembrie pentru cea mai râvnită și așteptată zi de reduceri a românilor. „Vrem să avem timp ca până la mini vacanţa de 30 noiembrie – 1 decembrie – când va fi, că variază în fiecare an – să livrăm tot. Va fi o singură zi”, a specificat Iulian Stanciu, CEO-ul eMag.

Ziua de Black Friday are loc mereu în luna noiembrie, și este un eveniment de shopping mult dorit de cei care caută cele mai bune oferte și prețuri cât mai mici la anumite achiziții pe care și le doreau, dar nu și le puteau permite la prețul întreg din magazine. Produse din cadrul zilei de Black Friday 2018 cuprinde o gamă largă de lucruri din categoria fashion-ului, produse pentru îngrijire personală pentru adulți și copii, și nu numai. Din fericire, ziua reducerilor atinge și raioanele de articole sportive, accesorii pentru casă și grădină, mobilă, electrocasnice, jucării și anvelope. Acestea formează obiectivul celor ce vor să își înnoiască locuița și garderoba.

Emag anunță Black Friday 2018

Compania eMag a făcut primul anunț despre promoțiile pe care le așteaptă cu nerăbdare românii. Peste 543.000 de produse vor fi pe rafturi așteptând cumpărători, iar 2 milioane vor fi puse la dispoziția românilor cu oferte care mai de care mai ofertante.

Cu toate că Black Friday a fost adus în România în anul 2017, românii pare să fi uitat de perioada de dinainte, strângând buzunarul pe parcursul anului numai cu gândul la achizițiile pe care și le pot face fix în „Vinerea Neagră”. Black Friday este la origini o tradiție din America, preluată ușor de întreg mapamondul.

Ce trebuie să cunoști despre Black Friday?

Pentru o plată mai mult decât rapidă, compania recomandă salvarea cardului bancar în propriul cont de client aMag. În ziua de Black Fiday vei achita simplu, rapid și în siguranță comenzile alese. Livrarea se va face prin curier sau la un oficiu poștal, alegerea depinde de cumpărător. Produsele dorite se livrează direct de la partenerii eMag Marketplace prin curier. De asemenea, de cunoscut este faptul că produsele nu pot fi ridicate personal, iar costul întregii comenzi este comunicat înainte de finele comenzii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×