Eliminare surpriză de la Ferma de pe PRO TV! Iubitul lui Lili Sandu, învins în duelul cu Kamara

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/04/2019, 09:56
Eliminare surpriză de la Ferma de pe PRO TV! Iubitul lui Lili Sandu, învins în duelul cu Kamara GALERIE FOTO
Eliminare surpriză de la Ferma de pe PRO TV!

În ediția de joi, 18 aprilie, a reality-show-ul Ferma, de pe PRO TV, a fost eliminat Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu. Modelul a părăsit concursul în urma unui duel de forță cu artistul Kamara. În această săptămâna, cel rămas stăpân pe moșie a fost Cătălin Zmărăndescu, după ce s-a luptat pentru poziția sa în Fermă cu Cătălin Moroșanu.

Eliminare surpriză de la Ferma de pe PRO TV! Silviu Țolu a fot învins în duelul cu Kamara

Funcția vine la pachet și cu obligații, cum ar fi alegerea unui duelist. Fostul bodyguard al lui Becali l-a ales pe Silviu pentru a-și risca ”viața” în Fermă, dar și pentru a elimina din competiție capul care gândește toate strategiile fermierilor. De altfel, trimiterea lui în ”ring” a fost și o răzbunare pentru rivalul său, Moroșanu. În cele din urmă, planul i-a ieșit.

Modelul l-a ales pe Kamara la duel din mai multe motive, printre care și eliminarea unuia dintre cele mai conflictuale personaje. Artistul l-a învins în proba de forță, așa că aliatul lui Moroșanu a trebuit să plece. „Ești un om bun, drept și frumos. În toate sensurile. Am văzut dincolo de ochii tăi albaștri și pot spune că sufletul ți-e la fel de frumos ca și ei”, i-a spus Mihaela Rădulescu lui Silviu.

Eliminare surpriză de la Ferma de pe PRO TV! Iubitul lui Lili Sandu, învins în duelul cu Kamara
Iubitul lui Lili Sandu, învins în duelul cu Kamara

Moroșanu, înfuriat după pierderea amicului său. Luptătorul promite că îi va elimina unul câte unul

În urma duelului, cel mai supărat de eliminarea sa a fost, desigur, amicul său, cunoscut și drept Moartea din Carpați. Cei doi erau mereu împreună, se sfătuiau și glumeau, așa că pierderea unui prieten a fost aproape de neconceput pentru luptător. „E greu, 12 săptămâni împreună. Se poate întâmpla să plângi pentru oamenii la care ai ținut cu adevărat! Viața aici fără Silviu va fi foarte grea aici.

Îi voi lua pe toți la duel, începând cu Kamara și până la Zmărăndescu. Și atunci voi considera că mi-am îndeplinit rolul aici. Voi lăsa o fermă frumoasă în urmă pentru copiii care vor veni în tabără aici!”, a declarat Moroșanu după eliminarea lui SIlviu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×