Elena Udrea şi Alina Bica au cerut eliberarea din arest în Costa Rica! Decizia de ultimă oră a Tribunalului Constituţional

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
17/11/2018, 20:30
Elena Udrea şi Alina Bica au cerut eliberarea din arest în Costa Rica! Decizia de ultimă oră a Tribunalului Constituţional
Elena Udrea ramane in arest in Costa Rica

Elena Udrea şi Alina Bica rămân în arest! Vineri noapte, Tribunalul Constituţional din Costa Rica a respins cererea celor două românce pentru a fi eliberate din închisoare.

Cererea de eliberare a fost formulată de Elena Udrea şi Alina Bica în urmă cu 10 zile, pe 6 noiembrie, cele două fiind plasate în arest pentru o perioadă de două luni, în vederea extrădării la solicitarea venită din partea autorităţilor din România.

Cum şi-a motivat Elena Udrea cererea de eliberare din închisoare!

Jurnaliştii din Costa Rica au dezvăluit faptul că Elena Udrea şi-a motivat cererea de eliberare din închisoare prin faptul că are un copil pe care l-a născut de puţin timp. De asemenea, fostul ministru a invocat şi condiţiile teribile din închisoare. De partea cealaltă, Alina Bica a pus în discuţie legalitatea cererii de extrădare.

Conform sursei citate, avocaţii celor două românce au solicitat eliberarea clientelor lor afirmând că sentinţa în baza căreia s-a solicitat extradărea lui Udra şi Bica ar fi fost anulată în România!

Elena Udrea şi Alina Bica rămân în arest! Tribunalul din Costa Rica le-a respins cererea de eliberare

Contestaţia Elenei Udrea împotriva arestului preventiv a fost judecată vineri de un judecător al Tribunalului penal din Pavas care a respins solicitarea de eliberare. Informaţia a fost confirmată de Biroul de presă al Ministerului public din Costa Rica, Elena Udrea urmând să rămână în arest, decizia fiind aceeaşi şi în privinţa Alinei Bica.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute, pe data de 3 octombrie, de Interpol Costa Rica.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×