Elena Udrea şi Adrian Alexandrov s-au căsătorit în secret! Detaliul care i-a dat de gol

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/05/2019, 12:14
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov s-au căsătorit în secret! Detaliul care i-a dat de gol
Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au căsătorit în Costa Rica. Sursa foto: CANCAN

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au căsătorit în secret? Un detaliu l-a dat de gol pe iubitul refugiatei din Costa Rica. Acesta a apărut la petrecerea Viva! cu un inel pe deget, semn că cei doi au făcut deja pasul următor. Elena Udrea și Adrian Alexandrov au și o fetiță împreună pe nume Eva, pe care blonda a născut-o în statul latinoamerican.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au căsătorit

Adrian a fost destul de discret la petrecerea revistei pe a cărei copertă Udrea a pozat când era gravidă. Acesta s-a așezat la o masă și a socializat cu prietenii, încercând să nu iasă foarte mult în evidență. Totuși, cineva l-a observat când a întins mâna și a văzut inelul așezat pe degetul inelar, semn că relația cu Elena Udrea s-a oficializat cu acte în regulă.

Un apropiat de-ai lui Adrian a declarat pentru CANCAN.RO că afaceristul i-a arătat că poartă verighetă, însă nu a avut loc și o petrecere de nuntă. Sursa site-ului de mondenități a mai spus că iubitul Elenei Udrea se va întoarce în curând în Costa Rica, căci în România a venit doar pentru a rezolva anumite chestiuni legate de business.

Adrian Alexandrov s-a afișat cu verigheta pe deget la petrecerea Viva!. Sursa foto: CANCAN

Adrian și Elena s-au căsătorit fără ceremonie

”Adrian ne-a arătat că poartă verighetă, dar ne-a spus că nu a existat o ceremonie. A zis că e un semn de dragoste și de respect față de partenera lui. A venit în România pentru câteva zile, să rezolve unele chestiuni la firma pe care o deține. Nu stă mult, pleacă în Costa Rica, acolo unde îl așteaptă fetele lui”, a declarat prietenul lui Alexandrov pentru CANCAN.

Adrian declarase recent că iubita lui, Elena Udrea, nu se va întoarce în România și că a făcut o nouă cerere de azil politic asupra căreia autoritățile din Costa Rica trebuie să dea o decizie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×