Elena Udrea încă mai face bani în România! Este vorba dspre sume uriașe

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
15/10/2018, 11:12
Elena Udrea încă mai face bani în România! Este vorba dspre sume uriașe GALERIE FOTO
Elena Udrea câștigă bani frumoși din România

Deși este arestată în Costa Rica, unde e fugită de mai bine de jumătate de an, Elena Udrea face bani frumoși în continuare în România. Vă reamintim că fosta consiliere a lui Traian Băsescu a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”.

Cu toate acestea, problemele ei cu legea nu o împiedică să aibă și venituri pe teritoriul țării noastre. 560.000 de euro şi 527.000 de lei însumează doar două surse diferite de venituri pentru fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea primește bani din afacerile începute după divorțul de Dorin Cocoș
Elena Udrea primește bani din afacerile începute după divorțul de Dorin Cocoș

Elena Udrea, bani frumoși din România

Elena Udrea încasează nu mai puțin de 700.000 de euro din recuperarea unor credite pe care le-a acordat companiei de transport de mărfuri pe calea ferată, Tim Rail Cargo. Blonda a intrat în această afacere, după divorțul de Dorin Cocoș, potrivit DC Business.

Potrivit acelorași informații, prin cardul TIM Rail Cargo, Elena Udrea a reușit să sponsorizeze și partidul Mișcarea Populară, în anul 2014. Soția unuia dintre acționari a făcut atunci un virament de 296.000 de lei către partidul lui Traian Băsescu la acea vreme.

Elena Udrea a acceptat colaborarea cu FBI

Omul de bază al lui Traian Băsescu din perioada în care acesta a fost președinte a acceptat, potrivit unor informații ale jurnaliștilor români, să colaboreze cu FBI. Serviciul internațional este interesat de afacerile desfășurate de fostul șef de stat, George Maior și Florian Coldea în perioada respectivă.

„Potrivit informaţiilor noastre, Udrea a acceptat să colaboreze cu investigatorii FBI. Este o ştire care ar trebui să dea fiori pe şira spinării celor trei persoane. Udrea este trezorierul unor afaceri uriaşe pe timpul celor două mandate ale lui Traian Băsescu. Poate aflăm nişte lucruri cutremurătoare. Într-o investigaţie de acest fel, foarte importante sunt dovezile pe care le pot scoate la suprafaţă şi pe care le pot converti în probe juridice”, a declarat jurnalistul Stelian Negrea, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×