Elena Udrea, dosar închis! Veste nesperată din partea judecătorilor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 15:31
Elena Udrea, dosar închis! Veste nesperată din partea judecătorilor
Dosarul Elenei Udrea a fost închis!

Dosarul Elenei Udrea a fost închis! Se pare că blonda din politică, așa cum era cunoscută, a câștigat lupta care părea atât de departe de a i se găsi finele. Fiscul voia să-i scoată averea la licitație, dar fostul ministru a aflat vestea extrem de bună pentru ea. Recent, judecătorii au închis dosarul în care ANAF a cerut excutarea silită.

„UDREA ELENA GABRIELA, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, este chemată în această instanţă, camera 301, în ziua de 05.11.2018, Completul C3 – civil şi executări, ora 09:00, în calitate de Intimată, în proces cu STATUL ROMÂN PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ în calitate de Petent, alte cereri privind executarea silită. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi”.

Dosarul Elenei Udrea a fost închis!

Veste bună pentru Elena Udrea! Dosarul în care ANAF  cerea executarea silită a sa, a fost închis. Fostul ministru rămâne totuși în închisoarea de maximă siguranță din Costa Rica, El Buen Pastor. Cu toate acestea, averea sa va mai sta o perioadă unde trebuie. Avocatul Veronel Rădulescu al Elenei Udrea și-a exprimat opinia despre situația în care se află acum fostul ministru și copilul său. ”Drepturile se referă la drepturile de protecție a copilului, pentru că fiica Elenei Udrea este cetățean costarican, iar legea de protecție a copilului din Costa Rica interzice separarea copilului de părinții săi. De asta vă spuneam că șansele sunt zero.

Elena Udrea
Elena Udrea

Iar în privința Alinei Bica, condamnată, din câte știu eu, pentru o infracțiune de favorizare a făptuitorului, a infractorului, știu că această infracțiune nu își are corespondența în legislația din Costa Rica și ca atare nu poate fi pusă în aplicare, există chiar și o prevedere în Convenția Internațională semnată de Costa Rica.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×