Elena Udrea, dezvăluiri de ultimă oră! Singurul regret în relația cu Traian Băsescu: „Nu am ascultat cel mai bun sfat de la el”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/02/2020, 11:21
Elena Udrea, dezvăluiri de ultimă oră! Singurul regret în relația cu Traian Băsescu: „Nu am ascultat cel mai bun sfat de la el”
Elena Udrea a vorbit deschis despre Traian Băsescu și sfaturile primite din partea fostului șef al statului. Sursa foto: hepta.ro

Chiar dacă neagă vehement că între ea și Traian Băsescu ar fi existat de-a lungul timpului ceva mai mult decât o simplă relație profesională, Elena Udrea recunoaște că fostul președinte al României a influențat decisiv cariera sa politică.

Totodată, într-un interviu acordat recent, aceasta a dezvăluit cel mai prețios sfat primit din partea mentorului său, dar și regretele care o încearcă atunci când vine vorba despre actualul europarlamentar al PMP.

Elena Udrea, dezvăluiri despre Traian Băsescu. Regretă că nu a urmat cel mai bun sfat al său

Concret, fostul ministru al Transporturilor își reproșează faptul că nu a știut să asculte cel mai important sfat pe care l-a primit din partea lui Traian Băsescu, dincolo de „toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească”.

Nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp”, a declarat Elen Udrea pentru ciao.ro.

Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii.  Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”, a mai spus fosta blondă de la Cotroceni.

„Uitați-vă cine face politică azi  în România și cu ce rezultate”

Când vine vorba despre cariera sa politică, Elena Udrea mărturisește că regretă o parte dintre alegerile făcute, întrucât este de părere că s-ar fi numărat printre cei „care conduc astăzi țara”. Ba mai mult decât atât, fostul ministru al Turismului susține că avea toate șansele să devină un lider politic apreciat inclusiv la nivelul întregii Europe.

Cred că nu mai există vreo îndoială că ce mi s-a întâmplat mie a fost parte dintr-un plan de schimbare a țării prin înlăturarea sau subordonarea liderilor de orice fel, în special a liderilor politici. Uitați-vă cine face politică azi  în România și cu ce rezultate.

Dacă nu aș fi fost chiar vârful acestui plan, bine ticluit în afara granițelor, cu siguranță eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa”, a mai declarat Elena Udrea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×