Elena Udrea, declarații din închisoarea din Costa Rica

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/10/2018, 00:00
Elena Udrea, declarații din închisoarea din Costa Rica
Elena Udrea a făcut primele declaratii din inchisoare

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a făcut declarații, din închisoarea din Costa Rica, despre situația ei. Aceasta, încarcerată de aproximativ o săptămână, a vorbit pentru prima de când a fost arestată. Se pare că starea ei din momentul de față se rezumă la revoltă. Toate veștile despre viața pe care o duce Elena Udrea și momentele grele prin care trece au venit de această dată prin jurnaliștii de la Antena 1.  Conform informațiilor din presă, fostului ministru a fost vizitat de ei la penitenciarul ”El Buen Pastor”. În timpul discuției purtate cu jurnaliștii, exprima foarte multă supărare venită din cauza dorului de copil și a situației în care se află.

”Am discutat noi cu ea și era oarecum revoltată. Îi este dor de copil și cere verificarea documentelor în vaza cărora Interpol a ridicat-o de pe stradă”, a spus trimisul special al postului Antena 1. Totodată, prin jurnaliști, Elena și-a spus punctul de vedere legat de verificarea deloc amănunțită a documentelor prin care a putut fi ridicată de pe stradă și încarcerată. ” Din punctul de vedere al Elenei Udrea și al apropiaților ei, această acțiune a Interpol a fost făcută fătă temei legal”, a completat trimisul special în Costa Rica.

Elena Udrea, primele declarații din închisoare!

Elena Udrea, fostului Ministru al Turismului spune că se simte revoltat în inchisoare
Elena Udrea a transmis că se simte plină de revoltă

De asemenea, fostul ministru le-a mai spus că nu există motivări de condamnare nici în ”Gala Bute”, nici în dosarul cu Alina Bica. ”Am vorbit şi cu Elena Udrea – mi-a spus printre altele că la dosarul pe care cei din România l-au trimis în Costa Rica cu cererea de extrădare nu există motivările condamnările nici în Gala Bute, nici în dosarul în care a fost condamnată Alina Bica. Ea mai spunea că dosarul este incomplet.

Asta pentru că nu există la acel dosar documentele privind statul ei provizoriul de refugiat, ceea ce ar însemna, potrivit Elenei Udrea faptul că Interpolul nu ştia că exista acel statut de refugiat. Aşteaptă cu interes să fie judecat recursul ei şi speră ca judecătorii să o plaseze în arest la domiciliu pentru a se ocupa de fetiţă”, a încheiat Ana-Maria Bujor, trimis special.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×