Elena Udrea a petrecut alături de Adi Minune! Iubita lui Adrian Alexandrov a dansat pe manele vechi

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 13:31
Elena Udrea a petrecut alături de Adi Minune! Iubita lui Adrian Alexandrov a dansat pe manele vechi
Elena Udrea, distracție pe cinste alături de Adrian Minune. Sursa foto: wall-street.ro

Revenită de câteva luni în țară după experiențele neplăcute pe care le-a trăit în Costa Rica, Elena Udrea este gata să înfrunte problemele cu legea pentru ca fetița sa să aibă parte de o viață lipsită de griji. În plus, fostul ministru al Turismului pare să se fi împăcat cu gândul că poate ajunge din nou după gratii, motiv pentru care profită din plin de timpul petrecut în libertate.

Elena Udrea și logodnicul, petrecere de pomină cu Adrian Minune

Pentru a uita puțin de toate aceste griji, blondina și logodnicul său au mers într-un restaurant de lux din Capitală, unde au avut parte de o petrecere pe cinste. Asta datorită faptului că atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Adrian Minune, care i-a încântat pe cei prezenți cu cele mai cunoscute manele ale sale.

Potrivit cancan.ro, fostul ministru al Turismului nu doar că a încins ringul de dans pe ritmurile cunoscutului cântăreț, ba chiar a și fredonat câteva dintre melodiile acestuia. Purtând o rochiță extrem de provocatoare, Elena Udrea a fost, fără îndoială, sufletul petrecerii, atrâgând nu doar privirile partenerului de viață, ci și pe cele ale tuturor petrecăreților din local.

În plus, judecând după recompensa primită de Adi Minune la finalul recitalului său, putem spune că fostei consiliere prezidențiale din mandatul lui Traian Băsescu i-au mers la suflet manelele vechi precum „Jumătate tu, jumătate eu”, „Așa sunt zilelele mele”, sau „E noapte și e târziu”, mai ales că versurile nu îi sunt deloc străine.

Se reia dosarul finanțării campaniei din 2009. Audierile fuseseră amânate din cauza protestelor magistraților

După o petrecere de pomină alături de cei dragi, Elena Udrea va trebui să înfrunte problemele cu legea, pentru că procesul în care este implicată alături de fostul președinte Traian Băsescu își reia cursul firesc. Audierile fuseseră amânate la ultimul termen, pe fondul protestelor la care au recurs magistrații și procurorii, nemulțumiți de legea care îi lasă fără pensii speciale.

Concret, dosarul vizează finanțarea campaniei din 2009, fostul ministru al Turismului fiind trimisă în judecată de procurorii DNA pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la luare de mită și spălare de bani.

De asemenea, Gheorghe Nastasia, la data faptei secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Victor Tarhon, la data faptei preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, au fost chemați în fața magistraților Curții de Apel București pentru luare de mită.

Alături de aceştia, mai răspund în faţa instanţei Ioana Băsescu, notar public, fiica preşedintelui României în funcţie la acel moment, pentru instigare la delapidare, instigare la spălarea banilor, Silviu Wagner, la data faptei director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare, dar şi Dan Andronic, jurnalist, pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×