Elena Preda, soția lui Sonny Flame, poze sexy! Bruneta te lasă fără respirație!

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, adoră să facă poze sexy. Imaginile, postate pe rețelele de socializare, i-au înfierbântat rău pe fanii frumoasei partenere a artistului.

Recent, Sonny Flame a scos un HIT care este la modă vara aceasta, ”Prinț și cerșetor”, alături de Connect-R. Melodia pare să îl propulseze pe artist pe primele locuri în topuri, de parcă nu ar fi fost destul de invidiat până acum. Frumoasa lui soție a sucit mințile multor colegi de breaslă de-ai lui Sonny Flame.

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, poze sexy

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, a postat pozele sexy pe internet, acolo unde are sute de mii de fani. De fiecare dată, primește o mulțime de complimente. Are și de ce. Deși e mama unei fetițe. Elena arată demențial. Bine, ea recunoaște în schimb că a apelat și la chirurgia estetică pe ici, pe colo.

Elena Preda, soția lui Sonny Flame, face videochat

Cu așa un trup, imediat a fost luat la bani mărunți și trecutul Elenei Preda. Cancan.ro a scris că aceasta ar face videochat, iar soțul ei nu a dezmințit informația. “Eu știu ce face Elena. Ea nu se culcă cu bărbați, face asta pentru bani. Nu trebuie să se justifice în fața nimănui, fiecare e liber să facă ce vrea”, a declarat Sonny Flame pentru sursa citată.