Elena Merișoreanu, reacție despre Nicolae Botgros și idila lui cu colega sa de breaslă

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
23/09/2018, 20:54
Elena Merișoreanu, reacție despre Nicolae Botgros și idila lui cu colega sa de breaslă GALERIE FOTO
Nicolae Botgros, cântând alături de Ana Dabija, cea cu care acum își împarte viața, după spusele colegilor din sfera muzicii populare

Elena Merișoreanu a reacționat la cele auzite din presă, legat de idila dintre Nicolae Botgros și o colegă din breasla sa. Cântăreața de muzică populară a comentat acest subiect în cadrul postului România TV. Punctul său de vedere a fost tăios și clar. Din cele declarate, Elena Merișoreanu admite că e posibil să fie reală povestea de dragoste dintre Nicolae Botgros și mai tănâra lui colegă, cu care-și împarte scena. ”Nicolae Botgros este un bărbat care arată foarte bine”, a declarat artista. De asemenea, a completat și cu  o replică ce vizează copilul acestora, spunând că acesta nu are nicio vină și nu are de ce să sufere. ”Copilul nu are nicio vină fiindcă a venit pe lume. Să-i de Dumnezeu putere să meargă mai departe”, a declarat cântăreața. Conform spuselor ei, singura care a avut de suferit a fost soția dirijorului. ”Soția a fost sigur foarte afectată. M-am întâlnit cu ea, mai demult, înainte de aventură, nu se simțea prea bine. Avea unele probleme de sănătate, Dar sunt onvinsă că l-a iertat acum. Sunt problemele lor, le vor rezolva așa cum știu”, a mai spus vedeta pentru România Tv.

Elena Merișoreanu nu a fost singura care a reacționat la aflarea veștii!

Elena Merișoreanu a reacționat la vestea că Nicolae Botgros ar avea o amantă
Ana Dabija, presupusa amantă a lui Nicolae Botgros, alături de el și alți colegi de breasclă

Se pare că vestea cum că Nicolae Botgros ar avea un copil cu o femeie mult mai tânără decât el a răsunat prima dată în Republica Moldova, loc din care vine acesta. Iar, după ce toată situația s-a extins, mai multe voci au ieșit să spună adevărul. O sursă in lumea muzicii a admis că ”toată Moldova” știe despre relația lui secretă, doar că se feresc să vorbească despre asta.

Pe lângă aceasta, potrivit Click.ro, și Dumitru Gușevatii, soțul amatei maestrului, a comentat în concordanță cu sursa de mai sus. ”Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, a spus soțul mai tinerei partenere de viață a dirijorului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×