Elena Ionescu, poziție periculoasă pe canapeaua matinalilor de la Antena 1. Cântăreața a apărut cu o fustă scurtă și a arătat aproape tot – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/11/2019, 14:27
Elena Ionescu, poziție periculoasă pe canapeaua matinalilor de la Antena 1. Cântăreața a apărut cu o fustă scurtă și a arătat aproape tot – Foto GALERIE FOTO
Elena Ionescu, apariție de infarct la Neața cu Răzvan și Dani. Sursa foto: Wikipedia, captură Antena 1

Fosta solistă a trupei Mandinga, Elena Ionescu, a avut o apariție de infarct în această dimineață la Neața cu Răzvan și Dani, matinal difuzat de Antena 1. Vedeta a apărut cu o fustă cam scurtă pentru o oră atât de devreme a dimineții și a ridicat… moralul mai multor bărbați care se uitau în acel moment la televizor, incluzându-i pe cei doi prezentatori, Dani Oțil și Răzvan Simion.

Elena Ionescu, sexy pe canapeaua matinalilor de la Antenă

Artista a purtat un sacou și o fustă mini, iar când s-a așezat pe canapea, telespectatorii s-au delectat cu niște imagini comparabile cu cele din Basic Instinct. Cântăreața și-a etalat picioarele sexy și a vorbit despre proiectele ei muzicale, însă numai la proiectele ei nu s-a mai concentrat lumea. (Pentru a vedea imaginile, accesează galeria foto a acestui articol)

Vedeta a fost invitată de cei doi prezentatori pentru a-și prezenta noua melodie lansată, „Ce e dragostea?”, una din piesele care se află în trending pe Youtube în ultima vreme. Elena Ionescu a făcut multe schimbări în viața ei, nu doar pe plan muzical. Cântăreața a divorțat de Dragoș Stanciu luna trecută, la un an și două luni de la căsătoria cu acesta. Vedeta are cu fostul soț un copil și face tot posibilul ca acesta să nu fie afectat de despărțirea dintre cei doi.

Elena Ionescu a reprezentat România la Eurovision în anul 2012

Elena Ionescu a devenit celebră după ce a intrat în trupa Mandinga, înlocuind-o pe cealaltă Elena, Gheorghe. Vedeta s-a bucurat de un succes uriaș cu acest band de muzică latino, iar punctul culminant al carierei sale a fost prezența pe scena Eurovision în anul 2012, la Baku, unde a concurat cu celelalte țări cu piesa „Zaleilah”. Mandinga a reprezentat de două ori țara noastră la Eurovision. Prima oară s-a prezentat la concurs când membră a trupei era Elena Gheorghe, în 2009, cu melodia „The Balkan Girls”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×