Elena Cârstea o face praf pe Ester Peony, câștigătoarea finalei Eurovision România

Bogdan Solomon   
în Muzica
19/02/2019, 14:58
Elena Cârstea o face praf pe Ester Peony, câștigătoarea finalei Eurovision România
Elena Cârstea o critică în termeni duri pe Ester Peony

Nicio finală a selecției naționale Eurovision nu scapă fără scandal. De data aceasta, în centrul valului de critici se află Ester Peony, cea care va reprezenta țara noastră pe scena concursului internațional de la Tel Aviv. Tânăra artistă care a obținut în mod surprinzător biletele pentru Israel este atacată dur de o veterană a muzicii ușoare românești. Este vorba despre Elena Cârstea, care  a răbufnit pe Facebook la aflarea veștii că Ester Peony este câștigătoarea Eurovision România.

Publicul român nu se dezminte atunci când vine vorba despre scandalul provocat pe seama concursului național Eurovision. Nici anul acesta, câștigătoarea rezultată în urma votului nu s-a dovedit pe placul oamenilor. O serie de personalități ale scenei muzicale din țara noastră au criticat-o și ele în termeni duri pe Ester Peony, reprezentanta noastră în concursul internațional.Stabilită de ani buni în Florida, cunoscuta cântăreață Elena Cârstea s-a arătat indignată de rezultatul selecției naționale din 2019.

Câștigătoarea Eurovision România, făcută praf de Elena Cârstea

Mă bucur că nu sunt în România, ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsați-vă de muzică. Domnișoara Peony cântă ca pantofii mei. Să fiți de râs și închei cu vorba mea celebră, să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de c…t” , este mesajul postat de Elena Cârstea pe respectiva rețea de socializare.

Continuă scandalul după finala Eurovision România
Continuă scandalul după finala Eurovision România

Veterana muzicii ușoare românești nu a fost singura care a criticat în termeni duri ediția dina cest an a selecției naționale Eurovision. Mirela Vaida, concurentă în finala etapei naționale, a răbufnit la scurt timp după aflarea rezultatelor, acuzând probleme cu sistemul de vot. „Dragilor, vă mulțumesc din suflet pentru voturi! Știu că ați fost mulți! Din păcate nu au mers liniile de votare, cel puțin în cazul meu! Dar nu asta contează acum! Ci faptul că v-am simțit aproape de mine, ca de fiecare dată!”, a scris Mirela Vaida pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×