Elena Băsescu și Cătălin Tomată se luptă pentru custodia fetiței lor, Anastasia. Cei doi au divorțat în septembrie 2019

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/01/2020, 17:54
Elena Băsescu și Cătălin Tomată se luptă pentru custodia fetiței lor, Anastasia. Cei doi au divorțat în septembrie 2019

Fiica cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, Elena a fost chemată în instanță de fostul soț, Cătălin Tomată. Cei doi se luptă pentru custodia micuței Anastasia, fetița celor doi.

Fostul soț al Elenei Băsescu vrea custodia fetiței

Elena Băsescu și Cătălin Tomată au divorțat în toamna anului trecut, iar fostul soț a părăsit domiciliul conjugal. Fetița cuplului, Anastasia, a rămas alături de mama ei însă se pare că Tomată vrea să obțină custodia micuței.

Potrivit cancan.ro, fostul soț al Elenei Băsescu a angajat deja avocați. Cătălin Tomată vrea ca domiciliul micuței să fie mutat la mama lui, casa în care locuiște și el, iar Eba să aibă un program stabilit de instanță pentru a-și vizita fetița.

Fiica fostului președinte al României nu a stat cu mâinile în sâni și a angajat propriul avocat. După prima rundă de negocieri avocații celor două tabere nu s-au înțeles așa că cel mai probabil Elena Băsescu și Cătălin Tomată vor ajunge în instanță.

Cătălin Tomată cu 12 ani mai tânăr decât Elena Băsescu

După divorțul de primul soț, Bogdan Ionescu, Elena Băsescu a avut mai multe relații eșuate până a ajuns în brațele celui de-al doilea soț. Printre bărbații cu care s-a iubit mezina președintelui Traian Băsescu se numără jurnalistul Radu Prunaru, Andrei Hrebenciuc sau Ionuţ Daniel Gheorghe, alias Joe.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată, un tânăr cu 12 ani mai mic decât fiica președintelui, au fost căsătoriți vreme de doi ani și au luat decizia de a se despărți în septembrie 2019. Niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre motivele divorțului.

Motivul pentru care Elena Băsescu a divorțat de primul soț, Bogdan Ionescu

Elena Băsescu a fost căsătorită de două ori. Prima căsnicie s-a încheiat după 4 ani timp în care Eba și Bogdan Ionescu, alias Syda, au devenit părinții a doi copii: Sofia și Traian. Drumurile celor doi s-au separat, dar au reușit să se înțeleagă de dragul copiilor.

Frumoasa brunetă a dezvăluit în urmă cu ceva timp care a fost motivul pentru care a divorțat de primul soț. Elena a precizat că decizia a fost luată cu gândul la copii și pentru că nu se mai înțelegea cu partenerul de viață.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau.

E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună”, a spus Eba.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×