Elena Băsescu, despre actuala ei familie. Ce le transmite foștilor socri

Victor Anghel   
în Stiri mondene
12/12/2018, 15:31
Elena Băsescu, despre actuala ei familie. Ce le transmite foștilor socri GALERIE FOTO
Elena Băsescu, despre actuala ei familie. Ce le transmite foștilor socri

La mai bine de jumătate de an de când a devenit mămică pentru a treia oară, Elena Băsescu a făcut mărturisiri surprinzătoare despre actuala familie, dar și despre foștii socri. Frumoasa brunetă a avut doar cuvinte de laudă la adresa părinților fostului soț. La 38 de ani, fata cea mică a fostului președinte al României se consideră o femeie împlinită pe toate planurile.

Elena Băsescu a dezvăluit că, deși a trecut prin câteva episoade neplăcute, printre care se numără și divorțul de Bogdan Ionescu, alias Syda, tatăl ei nu a intervenit deloc. Vedeta a subliniat că Traian Băsescu nu i-a oferit sfaturi, însă a susținut-o așa cum face orice părinte și i-a respectat alegerile făcute.

“Tatăl meu nu s-a băgat niciodată, el nu mi-a dat sfaturi. A avut grijă ca orice părinte, dar nu s-a băgat în alegerile noastre”, a spus Elena Băsescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Elena Băsescu, dezvăluiri sincere despre actuala ei familie

La un moment dat, EBA a spus că în creșterea și educarea celor trei minuni pe care le are primește ajutor atât de la părinții săi, de la ai partenerului ei, cât și de la părinții fostului soț.

“Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei. Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor. Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin, dar şi în părinţii lui Bogdan (n.r.: fostul soț), cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul”, a mai dezvăluit Eba.

Elena Băsescu s-a lansat în modă

Elena Băsescu și-a anunțat astăzi susținătorii că și-a lansat un site de haine, un vis pe care îl avea de mult timp. La acest proiect ea a lucrat cu Iulia Bălan. Hainele sunt destinate mamelor și copiilor.

“Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama».

Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă, având know-how-ul gestionării unei afaceri. Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul «Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan».

Este o primă colecţie dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt.”, a scris Elena Băsescu pe pagina ei de Facebook.

Fata cea mică a Elenei Băsescu a primit numele Anastasia

EBA este fata cea mică a lui Traian Băsescu

Elena Băsescu s-a născut pe 24 aprilie 1980 în Constanța. Vedeta a devenit mămică pentru a treia oară anul acesta, respectiv pe 4 iunie. Tatăl micuței prințese este Cătălin Gheorghe, poreclit “Tomată”. Fata cea mică a fostului președinte al României mai are o fetiță și un băiat din mariajul cu fostul soț, Bogdan Ionescu, alias Syda. Copiii lor se numesc Sofia și Traian Junior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×